Γυναίκα>Μόδα - Στυλ

5 must-have φθινοπωρινά φορέματα

Έτοιμες ή όχι, το φθινόπωρο είναι πολύ κοντά και τα φορέματα είναι όλες τις εποχές must-have! Θέλετε να μάθετε τι φορέματα θα πρέπει να έχετε τη ντουλάπα σας και πώς να τα φορέσετε;

Επενδύστε σε ένα denim φόρεμα με κουμπιά και δε θα το μετανιώσετε! Μπορείτε να το φορέσετε με μπότες, με flats, με ζώνες, καπέλα…Για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και να ολοκληρώσετε το look με μια ζώνη σε ουδέτερο χρώμα στη μέση σας και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

‘Ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα είναι ιδανικό για τη δουλειά σας, τη βόλτα με τις φίλες σας, το δείπνο. Φορέστε το με μια λεπτή ζακέτα σε ένα χρώμα που θα κάνει αντίθεση και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια λεπτή ζώνη στη μέση σας κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε ουδέτερη απόχρωση.

Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε φορώντας ένα midi φόρεμα. Συνδυάστε το με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα crossbody τσαντάκι με αλυσίδα.

Για μια εντυπωσιακή εμφάνιση χρειάζεστε ένα φόρεμα με έντονα prints! Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι γόβες και μια τσάντα σε nude απόχρωση.

Τέλος, για μια κομψή casual εμφάνιση χρειάζεστε ένα απλό φόρεμα με μακριά μανίκια και V, το οποίο να φθάνει μέχρι το γόνατο, σε ένα ουδέτερο χρώμα όπως το γκρι. Προσθέστε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, μια oversized τσάντα κι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια κι έχετε την τέλεια εμφάνιση.