Γεύσεις>Συνταγές Σαββατοκύριακου

Ρεβίθια φούρνου με πράσα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

Χρόνος προετοιμασίας: 15΄

Χρόνος παρασκευής: 30΄

 

Υλικά

250 γρ. ρεβίθια καλά βρασμένα

250 ml ζωμό από τα ρεβύθια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

1 φύλλο δάφνης

2 πράσα κομμένα ροδέλες

τζίντζερ ψιλοκομμένο

2 ώριμες ξεφλουδισμένες ντομάτες κομμένες ροδέλες

4 κ.σ. ελαιόλαδο 

 

 

 

Εκτέλεση: