Γεύσεις>Γρήγορες Συνταγές

Σαλάτα κουλούρι

ΤΗΣ Αυγερίας Σταπάκη

 

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κουλούρι σε κύβους και το τοποθετούμε στον πάτο σαν βάση. Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρό καρέ και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και φτιάχνουμε γεύση με το ελαιόλαδο, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι. Τα μαρινάρουμε και τα βάζουμε πάνω από το κουλούρι και στην κορυφή γαρνίρουμε με τα φύλλα κάππαρης. Τέλος βάζουμε 4 κενέλ από το ξινοτύρι Νάξου.

 

Η Αυγερία Σταπάκη είναι chef στο The Dalliance House στην Κηφισιά