Γεύσεις>Γλυκά

Νηστίσιμα λαδοκούλουρα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

 

Χρόνος προετοιμασίας: 15΄

Χρόνος παρασκευής: 30΄

 

 

Υλικά

500 ml καλαμποκέλαιο

400 γρ. ζάχαρη

250 ml χυμό πορτοκαλιού

Ξύσμα από 2 πορτοκάλια

1 κ.γ. σόδα διαλυμένη στο χυμό πορτοκάλι

1 κ. γ. κανέλα

30 γρ. μπέικιν πάουντερ

1 κιλό αλεύρι μαλακό (περίπου)

250 γρ. βούτυρο φυτικό σε θερμοκρασία δωματίου

150 γρ. σουσάμι 

 

 

 

Εκτέλεση