Ελλάδα>Κοινωνία

Εκπέμπει η ΕΡΤ από τις συχνότητες της ET1 και της ΕΡΤ HD

Πέρα από τη διαδικτυακή εκπομπή της ΕΡΤ, αυτή την ώρα η κρατική συχνότητα εκπέμπει τόσο από την ψηφιακή συχνότητα της ΕΡΤ HD, όσο και από την ψηφιακή συχνότητα της EΤ1!

Παρουσιάστρια του δελτίου είναι η Αγλαΐα Κυρίτση. Σημειώνουμε ότι η εκπομπή είναι ορατή στην περιοχή του Αμαρουσίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται σε άλλες περιοχές να μη συμβαίνει το ίδιο. Πάντως είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι από τη μία πλευρά η νέα ΔΤ εκπέμπει κανονικά, μεταδίδοντας την Τελετή Έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου στη Μόσχα και παράλληλα εκπέμπει και η παλαιά ΕΡΤ, μεταδίδοντας το δελτίο ειδήσεων. 

Στη διάρκεια μάλιστα του δελτίου, αφέθηκαν αιχμές κατά του πρώην συναδέλφου τόσο από την παρουσιάστρια, όσο και από την δημοσιογράφο Mάχη Νικολάρα, οι οποίες αναφέρθηκαν στη μετάδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου από συνταξιούχο δημοσιογράφο τους. Συγκεκριμένα έγινε λόγος τόσο για τον τρόπο απασχόλησής του, όσο και για πιθανές αδιαφανείς διαδικασίες στην απασχόληση δημοσιογράφων και τεχνικών στο νέο μεταβατικό φορέα. 

Κανονικά επίσης εκπέμπει και η συχνότητα της ΕΤ3 αλλά και της ΝΕΤ