Ελλάδα

Προειδοποίηση και για την Ελλάδα από τον Ολλανδό που είχε «προβλέψει» τον σεισμό στην Τουρκία

«Ίσως και 7 Ρίχτερ μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου», είπε ο ερευνητής που το σύστημά του βασίζεται στην ευθυγράμμιση των πλανητών

Με μια νέα προειδοποίηση για την Ελλάδα... επανέρχεται ο Ολλανδός ερευνητής που κάνει προβλέψεις για σεισμούς με βάση την ευθυγράμμιση των πλανητών και υποστήριξε πως είχε προβλέψει τα φονικά Ρίχτερ στην Τουρκία.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στις 12 Φεβρουαρίου ο Frank Hoogerbeets από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey» προειδοποίησε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη, οι οποίες μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου ενδέχεται να έχουν σεισμό έως και 7 Ρίχτερ.

Αναλύοντας το μοντέλο με την ευθυγράμμιση των πλανητών του ηλιακού συστήματος, ο Ολλανδός έβαλε στο «στόχαστρο» του Εγκέλαδου το Μεξικό, την Ονδούρα, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, μέρος της δυτικής Κίνας, αλλά και τη Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα για την περιοχή μας ανέφερε – δείχνοντας και σχετικό χάρτη – πως στο επίκεντρο για ένα πιθανό μεγάλο σεισμό είναι η κεντρική Μεσόγειος γύρω από την Ιταλία, αλλά όπως διευκρίνισε αυτός ο σεισμός θα μπορούσε να εκδηλωθεί και στην Ελλάδα.

Πάντως, ο ερευνητής ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να προκαλέσει πανικό καθώς δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτές οι περιοχές θα χτυπηθούν σίγουρα από κάποια μεγάλη σεισμική δόνηση.