Ελλάδα

Ρόδος: Συνελήφθη ξανά για κλοπές λίγες ώρες αφού είχε αφεθεί ελεύθερος

Είχε συλληφθεί της 1η Αυγούστου για κλοπές οχημάτων και στις 3 Αυγούστου συνελήφθη ξανά για κλοπές σε καταστήματα

Στα κρατητήρια για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε ένας 38χρονο στη Ρόδο, ο οποίος μόλις αφέθηκε ελεύθερος για κλοπές οχημάτων, διέπραξε και άλλες κλοπές και συνελήφθη ξανά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, την 1η Αυγούστου καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από έναν ημεδαπό, ότι κατά τις πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας άγνωστος δράστης αφαίρεσε αυτοκίνητο ετερόρρυθμης εταιρείας μαζί με τα κλειδιά, το οποίο είχε σταθμεύσει στην παραλιακή οδό του “Ζέφυρος”. Κατόπιν αναζητήσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας 38χρονος ημεδαπός.

Από την περαιτέρω έρευνα εξακριβώθηκε, ότι ο ίδιος δράστης την 1η Αυγούστου μετέβη επί της οδού Κανελλοπούλου και αφαίρεσε μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού. Στη συνέχεια, ο δράστης οδήγησε τους αστυνομικούς στην οδό Χρ. Τσιγάντε, όπου ανευρέθη και κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα. Αφού αφέθηκε ελεύθερος, στις 3 Αυγούστου το πρωί καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από τον ιδιοκτήτη κυλικείου που λειτουργεί στο ισόγειο του κτηρίου που στεγάζεται η ΔΟΥ Ρόδου επί της οδού Γ. Μαύρου, ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 2ας Αυγούστου έως την 07:00 ώρα της 3ης Αυγούστου άγνωστος δράστης παραβίασε το λουκέτο της πίσω εξωτερικής καγκελόπορτας του κτηρίου και εν συνεχεία διέρρηξε την πόρτα αλουμινίου του κυλικείου, εισήλθε εντός και αφαίρεσε τσιγάρα και κέρματα αξίας περίπου 100 ευρώ.

Επίσης, κατά τις πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας καταγγέλθηκε από ημεδαπό, ότι την 3η Αυγούστου άγνωστος δράστης προσπάθησε να παραβιάσει το παράθυρο της καντίνας ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται στις πηγές Καλλιθέας και στην προσπάθεια του έθραυσε το τζάμι και κατά την αποχώρησή του αφαίρεσε και την κάμερα κλειστού κύκλωμα τηλεόρασης. Από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού προέκυψε ως ύποπτος της απόπειρας κλοπής της καντίνας ο ίδιος δράστης.

Ο 38χρονος εντοπίστηκε στο Τσαΐρι να κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα προς την πόλη της Ρόδου, η οποία ήταν κλεμμένη. Στην κατοχή του ανευρέθη και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ. Απολογούμενος ο δράστης αποδέχτηκε στο σύνολό τους τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες