Sports

Φιλική ήττα για την Εθνική με 2-1 στην Ελβετία

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Φαν Σχιπ ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ

Δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε η Εθνική Ελλάδος απόψε ενόψει της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 απέναντι στην Ελβετία. Το παιχνίδι στη Βασιλεία έληξε 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, αλλά ήταν μια καλή πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με το Κόσοβο την Κυριακή.

Η Ελβετία προηγήθηκε 1-0 στο 7' με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Στέφαν Τσούμπερ, όμως η Ελλάδα βρήκε απάντηση και ισοφάρισε 1-1 στο 34' με τον Παβλίδη.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό σε όλη την διάρκειά του και οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν και πάλι στο 51' με τον Βάργκας, ο οποίος σημείωσε το 2-1.

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν Σχιπ δοκίμασε πολλά πρόσωπα, ώστε να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για το επόμενο ματς, που είναι και επίσημο.

Ελβετία (Μουράτ Γιακίν): Κόμπελ, Ροντρίγκες (46′ Γκαρσία), Βίντμερ (46′ Έμπισερ), Τσομέρ (46′ Βάργκας), Σερ, Τσέσιγκερ, Τσούμπερ (64′ Φάσναχτ), Ζακαρία, Φρόιλερ, Σο (46′ Λοτόμπα), Σεφέροβιτς (69′ Τσεκίρι).

Ελλάδα (Τζον Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (79′ Σάλιακας), Χατζηδιάκος (65′ Παπαδόπουλος), Μαυροπάνος, Τσιμίκας (46′ Γιαννούλης), Ζέκα, Μπουχαλάκης (46′ Σιώπης), Κούτρης, Μπακασέτας (65′ Μάνταλος), Βρουσάι, Παυλίδης (69′ Δουβίκας).