Ελλάδα

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο δράστης του φονικού στο Νέο Σούλι Πάτρας

Βίντεο-ντοκουμέντο της θανάσιμης συμπλοκής μεταξύ των δύο ανδρών

Σε κατ' οίκον περιορισμό τέθηκε με απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον 41χρονο πρώην συνεργάτη του στο Νέο Σούλι Πατρών.

Στον συλληφθέντα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ του επεβλήθηκαν και άλλοι περιοριοριστικοί όροι. Μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο συγγενείς και φίλοι τον χειροκρότησαν.

Το φονικό συνέβη τα ξημερώματα προς Δευτέρα, όταν το θύμα μετέβη στο φανοποιείο του 40χρονου στο Νέο Σούλι της Πάτρας. Ο 41χρονος διέρρηξε το συνεργείο, κόβοντας τον προστατευτικό φράχτη του χώρου και προκαλώντας φθορές ακόμα και στην κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης. Ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό και μετέβη στο σημείο, δεχόμενος όμως επίθεση από τον 40χρονο, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον του με καραμπίνα.

Ο 41χρονος τράβηξε ένα πιστόλι, απαντώντας στις επιθέσεις που δεχόταν από τον 40χρονο. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν, ότι στη διάρκεια της συμπλοκής οι δύο άνδρες καλύπτονταν πίσω από ένα όχημα, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς μέχρι που ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πυροβόλησε και πέτυχε με μια σφαίρα τον 40χρονο στην αριστερή θωρακική χώρα, στο ύψος της καρδιάς, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Βίντεο-ντοκουμέντο της συμπλοκής μεταξύ των δύο ανδρών

Την ίδια ώρα, ο τηλεοπτικός σταθμός Ionian TV εξασφάλισε και προέβαλε αποκλειστικά βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του συνεργείου, το οποίο κατέγραψε την αιματηρή συμπλοκή των δύο ανδρών.