Ελλάδα

Δύο νεκροί 18 και 25 ετών από τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη

Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των θυμάτων

Στους 41 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη από την αρχή του έτους, μετά τους δύο που προστέθηκαν σήμερα Τρίτη.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr, νωρίς το πρωί της Τρίτης υπέκυψε στα τραύματά του 18χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα περίπου στις 21:30 την Δευτέρα επί της οδού Κισσάμου στα Χανιά, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το δεύτερο άτομο που επέβαινε στην μοτοσικλέτα, ένας 19χρονος, που μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με πολλαπλά τραύματα. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς κρίσιμη.

Τα ξημερώματα της Τρίτης εξάλλου, ένας 25χρονος τουρίστας έχασε τη ζωή του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του τετράτροχου οχήματος τύπου «γουρούνα» που οδηγούσε στο δρόμο από Χερσόνησο προς Πισκοπιανό και βρέθηκε στο οδόστρωμα. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο όταν έφτασαν οι διασώστες στο σημείο, ήταν ήδη αργά, αφού ο άτυχος 25χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.