Ελλάδα

Είχαν στήσει οικογενειακή «επιχείρηση» μαστροπείας

Τέσσερα μέλη οικογένειας από την Βουλγαρία εξέδιδαν με απειλές και βία 25χρονη ομοεθνή τους

Θύμα σωματεμπορίας από τον σύντροφό της και συγγενείς του είχε πέσει μία 25χρονη Βουλγαρικής καταγωγής στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα flashnews.gr, τέσσερα μέλη οικογένειας από την Βουλγαρία κλείδωναν την 25χρονη σε ένα δωμάτιο, στο σπίτι όπου ζούσαν όλοι μαζί, την χτυπούσαν και την ανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες επί πληρωμή. Άνδρες της Αστυνομίας μετέβησαν στο σπίτι και προέβησαν στη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 35 και 29 ετών και δύο γυναικών ηλικίας 55 και 32 ετών με την κατηγορία για σωματεμπορία κατά συναυτουργία.

Από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε, ότι ο 35χρονος σύντροφος της 25χρονης μαζί με τους τρεις συγγενείς του εξανάγκαζαν νεαρή ομοεθνή τους παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και με την απειλή και χρήση βίας απειλώντας την ταυτόχρονα κατά της ζωής της και της σωματικής της ακεραιότητας, να εκδίδεται και να επαιτεί, προσποριζόμενοι οι ίδιοι τα οικονομικά οφέλη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.