Ελλάδα

Η συγκινητική κίνηση της Σάσας Μπάστα για να τιμήσει τον μέντορα της, Θέμο Αναστασιάδη

Το μοντέλο δεν ξεχνάει όσα έχει κάνει για εκείνη ο δημοσιογράφος

Η Σάσα Μπάστα ήταν επί χρόνια στενή συνεργάτιδα του Θέμου Αναστασιάδη και η είδηση του θανάτου του, την συγκλόνισε.

Η ίδια μέσω ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Τρίτη, εκδήλωσε την ευγνωμοσύνη της στον μέντορα της γράφοντας: «ΠΑΝΤΑ διπλα σου είχα αυτό το χαμόγελο… Ότι ‘'ΟΛΑ'' θα πήγαιναν καλα..εσυ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά κ να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου… Ήσουν κ θα είσαι ένα απ τα σημαντικότερα κεφαλαια της ζωής μου! Ο μέντορας μου,ο φίλος μου,ο συνεργάτης κ άνθρωπος δικός μου!! Σ ευχαριστω για ‘'ΟΛΑ''! Εύχομαι να ξεκουραστεί τώρα η ψυχή σου! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου… Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου…» και δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Σήμερα, στο τελευταίο «αντίο», η Σάσα Μπάστα ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει τον δικό της Θέμο ο οποίος εκτός από μέντορας της, ήταν και φίλος της.

Συγκίνηση προκαλεί το γεγονός πως η Σάσα είναι λεχώνα καθώς στις 16 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κουσαθανά.

Μόλις 11 μέρες μετά τη γέννα της και η Σάσα Μπάστα, αν και ταλαιπωρημένη, δεν μπορούσε να μην παρευρίσκεται στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για να συνοδεύσει και εκείνη, τον Θέμο Αναστασιάδη στην τελευταία του κατοικία.