Sports>Ποδόσφαιρο

Αυτή είναι η συμφωνία Μπράγκα-Ολυμπιακού για Πάρντο

Συμφωνία για δανεισμό ενός χρόνου ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και έπειτα την καταβολή 1,5 εκατ. ευρώ από μέρος του Ολυμπιακού για την αγορά του παίκτη, προβλέπει η συμφωνία με την Μπράγκα για τον Πάρντο

Τους όρους με τους οποίους πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Φελίπε Πάρντο από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό δημοσιοποίησε το γνωστό για τέτοιου είδους αποκαλύψεις «football leaks».

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του εν λόγω site που παρουσιάζει και επίσημα έγγραφα αποκαλύπτει τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για το μονοετή δανεισμό του Κολομβιανού εξτρέμ ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο υποχρεούται να το πληρώσει ο Ολυμπιακός σε δύο ισόποσες δόσεις μέχρι τις 15/10/15 και τη δεύτερη έως τις 15 Ιουνίου του 2016.

Για να ολοκληρώσουν οι Πειραιώτες την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή πρέπει πάντα σύμφωνα με το «football leaks» να δεσμευθούν για την καταβολή ακόμα 1,5 εκατ. ευρώ, επίσης σε δύο ισόποσες δόσεις, με την πρώτη καταβολή να έχει καταληκτική ημερομηνία μέχρις τις 20 Αυγούστου του 2016 και η δεύτερη στις 30 Ιανουαρίου του 2017. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το έγγραφο πρόκειται για μια απαραίτητη οψιόν, οπότε ο παίκτης σε κάθε περίπτωση θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και το ποσοστό μεταπώλησης που έχει προβλεφθεί υπέρ της Μπράγκα ύψους 10% αν και εφόσον το καθαρό ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός ξεπεράσει το ποσό των 4 εκατ. ευρώ, είτε με απ' ευθείας πώληση, είτε κατόπιν δανεισμού με ορισμένη οψιόν αγοράς.

Πηγή: sport-fm.gr