Sports>Ποδόσφαιρο

Λαχτάρα στη Μπαρτσελόνα με Λιονέλ Μέσι

Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η ζωή στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τελικά στάθηκες τυχερός μέσα στην ατυχία του.

Τέσσερα παιχνίδια πριν το τέλος της χρονιάς και ένα γκολ μακριά από την ισοφάριση του ιστορικού ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ, ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να μπει ως αλλαγή στο αδιάφορο για τη Μπαρτσελόνα παιχνίδι με τη Μπενφίκα.

Σε ανύποπτη φάση της αναμέτρησης, κατά την προσπάθεια να περάσει τον τερματοφύλακα των Λουζιτανών, Αρτούρ, ο Μέσι σωριάστηκε κάτω, παγώνοντας το αίμα όλων των ποδοσφαιρόφιλων, η πλειονότητα των οποίων περιμένει την κατάρριψη του ρεκόρ των 85 γκολ σε ένα έτος.

Είναι αυτή ακριβώς η προοπτική, αυτή η συγκυρία της ευκαιρίας να γράψει ιστορία που καθιστά ακόμη και μια συνήθη διαδικασία, όπως εκείνη της αρθροσκόπησης για καθαρισμό του γονάτου, ως απαγορευτική.

Οι πρώτες εξετάσεις βγήκαν "καθαρές" και ήταν καθησυχαστικές. Οι δεύτερες, αναλυτικότερες εξετάσεις του Αργεντινού έδειξαν μικρό χτύπημα στο εξωτερικό του αριστερού γονάτου, με συνέπεια να μην συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας. Ο Λιονέλ Μέσι υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία. O ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει τις ερχόμενες ημέρες ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας του που ξεκινά ήδη από την Πέμπτη, προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση.

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να χάσει μόνο τον αγώνα με τη Μπέτις και να κυνηγήσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ στους υπόλοιπους δύο αγώνες κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαγιαδολίδ.