Sports>Ποδόσφαιρο

“Λύγισε” και τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο

Η ξέφρενη πορεία του φορμαρισμένου Παναιτωλικού σταμάτησε στη Λεωφόρο, όπου οι Αγρινιώτες γνώρισαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, όπου ξεχώρισε μόνο η εξαιρετική απόκρουση του Στεφανάκου σε σουτ του Πέτριτς, στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” αύξησαν την πίεση προς την εστία του Παναιτωλικού, ενώ η αποβολή του Ρουσκουγιέδα στο 60' με δεύτερη κίτρινη κάρτα έκανε πιο απλά τα πράγματα για το Τριφύλλι, που στο 67' έφτασε τελικά στην επίτευξη ενός γκολ με τον Πέτριτς, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Μάλιστα, στο 78' ο Καρέλης θα μπορούσε να έχει “τελειώσει” το παιχνίδι, όμως ο Στεφανάκος είπε “όχι”, κρατώντας το 1-0.

Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός μένει μόνος στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τρεις βαθμούς πίσω τον ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται στην Τούμπα με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Σε άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, ο Πλατανιάς επικράτησε με σκορ 2-0 του Πανθρακικού, με σκόρερ τον Κουλιμπαλί στο 36' και τον Μιλούνοβιτς στο 84', και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, προσπερνώντας τους Θρακιώτες στη βαθμολογία (25 βαθμοί έναντι 24 του Πανθρακικού).