Sports>Ποδόσφαιρο

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τη Λιλ το 2-0

Με 2 – 0 επικράτησαν οι Γάλλοι της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στον έκτο όμιλο, ωστόσο, μία νίκη όμως που δεν έχει κανένα αντίκρισμα, καθώς παρά το τρίποντο δεν έχουν ελπίδες ούτε για κατάληψη της τρίτης θέσης.

Οι Λευκορώσοι έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους που αν και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους 32 του Europa League, μόνο με θαύμα θα συνεχίσουν στον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Βαλένθια και νίκη η Μπάτε κόντρα στους Γερμανούς τη τελευταία αγωνιστική).

Στο 14’ ο Σιντιμπέ άνοιξε το σκορ για τους Λιλουά και στο 31’ ο Μπρούνο ήταν αυτός που σημείωσε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Σιντιμπέ αποβλήθηκε στο 74ο λεπτό, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ωστόσο η Λιλ χρειαζόταν ακόμα ένα γκολ προκειμένου να έχει ελπίδες έστω για το εισιτήριο του Europa League, όμως μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε με το τελικό 2-0 να της στερεί κάθε ελπίδα για συνέχεια στην Ευρώπη.