Για μια αξέχαστη απόδραση στο Πήλιο

Το news.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τους 10 καλύτερους ξενώνες στο Πήλιο, με βάση τη βαθμολογία των πελατών τους, για μια αξέχαστη απόδραση σε έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς της χώρας μας.
 
Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.
 
Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 5 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 40 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.
 
Εκτός από την ιστοσελίδα, το HotelsCombined διαθέτει εφαρμογή για κινητά και tablet η οποία λειτουργεί ακριβώς όπως το site. Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή την εφαρμογή «HotelsCombined» είναι το γεγονός ότι συγχρονίζεται με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται κάθε φορά ο χρήστης και εντοπίζει όλα τα γύρω ξενοδοχεία. Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος να βρείτε τις καλύτερες ξενοδοχειακές τιμές. Κατεβάστε την τώρα! Είναι εντελώς δωρεάν!
 
Για πιο εύκολη πρόσβαση μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από android & iphone.  

1. Παραδοσιακός Ξενώνας Αμάλθεια  

O ξενώνας, Παραδοσιακός Ξενώνας Αμάλθεια, είναι ιδανικά τοποθετημένος σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Μούρεσι και Άγιος Ιωάννης. Προσφέροντας στους επισκέπτες οργάνωση εκδρομών, αποθήκευση αποσκευών και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, ο ξενώνας αποτελεί την ιδανική βάση για την περιήγησή σας στο χωριό. 
 
O ξενώνας έχει σνακ μπαρ και φωτοαντιγραφικό μηχάνημα. 
 
Όλα τα δωμάτια στον ξενώνα περιλαμβάνουν ψυγείο, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και μίνι μπαρ. Αίθουσα αναμονής, καναπές-κρεβάτι και πιστολάκι μαλλιών υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενώνα. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο έχει πετσέτες μπάνιου. 
 
Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν να πάρουν ένα πλούσιο πρωινό που σερβίρεται σε καθημερινή βάση.
Info 
Αξιολόγηση: 9,7/10
Τιμές: από 60 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

2. Ξενώνας Ίρις 

O ξενώνας, Ξενώνας Ίρις, είναι ιδανικά τοποθετημένος σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Μούρεσι και Άγιος Ιωάννης. Διαθέτοντας δωμάτιο για οικογένειες, φωτοαντιγραφικό μηχάνημα και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, ο ξενώνας αποτελεί την ιδανική βάση για το ταξίδι σας στο χωριό. 
 
Όλα τα καλά εξοπλισμένα δωμάτια στον ξενώνα είναι όμορφα επιπλωμένα και περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και ψυγείο. Θέρμανση και τηλέφωνο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενώνα.  
Οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν να πάρουν ένα πλούσιο πρωινό που σερβίρεται κάθε μέρα.
Info 
Τιμές: από 55 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ 

3. The Lotus Tree  

Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό ανέσεων, όπως δωρεάν στάθμευση, κέντρο σπα και ευεξίας και δωμάτιο για οικογένειες. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν ντέλι, καφετέρια και συνεδριακές αίθουσες. Διαθέτει θέα στην εξοχή και δωμάτια 4 αστέρων. 
 
Το ξενοδοχείο έχει 8 δωμάτια, ενώ διαθέτει πιστολάκι μαλλιών, μίνι μπαρ και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Θέρμανση, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ντουλάπες στο δωμάτιο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει ντουζιέρα. 
 
Κάθε μέρα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, (κρύος μπουφές) πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας.
Info 
Αξιολόγηση: 8,3/10
Τιμές: από 70 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ 

4. Παραδοσιακός Ξενώνας Ανωβολιός 

Το θέρετρο, Παραδοσιακός Ξενώνας Πολυτελείας Ανωβολιός, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Καλά Νερά (Μηλιές) και Άφυσσος. Προσφέροντας στους επισκέπτες δωμάτιο για οικογένειες, tour με ξεναγό και οργάνωση εκδρομών, το θέρετρο αποτελεί την ιδανική βάση για το ταξίδι σας στο χωριό. 
 
Το θέρετρο έχει υπηρεσία δωματίου, χρηματοκιβώτιο και φωτοαντιγραφικό μηχάνημα. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να χαλαρώσουν κάνοντας μια βόλτα στον κήπο του θερέτρου. 
 
Το θέρετρο διαθέτει 15 δωμάτια. 
 
Για να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας, το θέρετρο προσφέρει καθημερινά ένα πλούσιο πρωινό (μπουφέ).
Info 
Αξιολόγηση: 7,3/10
Τιμές: από 65 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

5. Ξενώνας Θεάρεστον 

O ξενώνας, Ξενώνας Θεάρεστον, είναι ιδανικά τοποθετημένος σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Χορευτό και Χάνια. Προσφέροντας στους επισκέπτες ανοιχτή εξωτερική πισίνα, σάουνα και τζακούζι, ο ξενώνας αποτελεί την ιδανική βάση για το ταξίδι σας στο χωριό. 
 
O ξενώνας έχει δωρεάν στάθμευση, δωμάτιο για οικογένειες και express άφιξη / αναχώρηση. Σε όλους τους χώρους ξενώνας είναι διαθέσιμη δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν και πως θα μείνετε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Διαθέτει θέα στην εξοχή και δωμάτια 4 αστέρων. 
 
Όλα τα άνετα δωμάτια στον ξενώνα διαθέτουν μίνι μπαρ, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και κουζινάκι. Τηλεόραση επίπεδης οθόνης, θέρμανση και πιστολάκι μαλλιών υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενώνα. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο έχει ντουζιέρα. 
 
Χαλαρώστε πίνοντας ένα καφέ ή πάρτε το πρωινό σας στην καφετέρια του ξενώνα.
Info 
Τιμές: από 61 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ 

6. Παραδοσιακός Ξενώνας Ηλιόβολο 

To ξενοδοχείο, Iliovolo Guesthouse, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Καλά Νερά (Μηλιές) και Άφυσσος. Το Παραλία Καλών Νερών βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά, ενώ το κατάλυμα διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης. 
 
To ξενοδοχείο έχει υπηρεσία δωματίου, αποθήκευση αποσκευών και βιβλιοθήκη. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνουν υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων, στεγνοκαθαριστήριο και φωτοαντιγραφικό μηχάνημα. 
 
Όλα τα άνετα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, ψυγείο και πιστολάκι μαλλιών. Γραφείο με υποδοχή ηλεκτρικού ρεύματος, θέρμανση και τηλεόραση επίπεδης οθόνης υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο έχει ντουζιέρα. 
 
To ξενοδοχείο διαθέτει τη δική του καφετέρια. Στο ξενοδοχείο μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά πρωινό.
Info 
Τιμές: από 55 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ 

7. Ξενώνας Καπανιάρης 

O ξενώνας, Ξενώνας Καπανιάρης, είναι ιδανικά τοποθετημένος σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Χορευτό και Χάνια. 
 
Τα φινετσάτα και άνετα δωμάτια του ξενώνα διαθέτουν ψυγείο, μίνι μπαρ και παντόφλες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο παρέχοντας μπουρνούζι κι άλλες ανέσεις. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν συσκευή για καφέ/τσάι και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. 
 
Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν ένα πλούσιο πρωινό που σερβίρεται κάθε μέρα.
Info 
Τιμές: από 62 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ 

8. Εινοσίφυλλον 

To ξενοδοχείο, Εινοσίφυλλον, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Τσαγκαράδα και Δαμουχάρι. 
 
To ξενοδοχείο διαθέτει παιδική χαρά, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και δωμάτιο για οικογένειες. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει υπηρεσία δωματίου, χειμερινά αθλήματα και εσωτερικό πάρκινγκ. 
 
Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, αίθουσα αναμονής και ψυγείο. Θέρμανση, ράδιο και τηλέφωνο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. 
 
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα κάθε μέρα να ξεκινούν τη μέρα τους απολαμβάνοντας το πρωινό που σερβίρεται στο κατάλυμα.
Info 
Τιμές: από 56 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

9. Αρχοντικό Πρεπάλα

To ξενοδοχείο, Arhontiko Prepala, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Τσαγκαράδα και Καλά Νερά (Μηλιές). 
 
To ξενοδοχείο προσφέρει επιτραπέζια παιχνίδια, οργάνωση εκδρομών και φωτοαντιγραφικό μηχάνημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν δραστηριότητες, όπως κέντρο ιππασίας και πεζοπορία. 
 
Τα ρομαντικά δωμάτια στο ξενοδοχείο προσφέρουν ψυγείο, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και πιστολάκι μαλλιών. Θέρμανση, φαξ και τηλεόραση υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. 
 
Οι φιλοξενούμενοι μπορούν κάθε πρωί να απολαμβάνουν το πρωινό που σερβίρεται στο κατάλυμα.
Info 
Τιμές: από 54 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

10. Αρχοντικό Στάμου 

O ξενώνας, Αρχοντικό Στάμου, είναι ιδανικά τοποθετημένος σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Χορευτό και Χάνια. 
 
O ξενώνας έχει δωμάτιο για οικογένειες, παιδική χαρά και κέντρο ευεξίας. Επίσης, ο ξενώνας διαθέτει κέντρο περιποίησης, συνεδριακές αίθουσες και σαλόνι ομορφιάς. 
 
Τα δωμάτια στον ξενώνα είναι σωστά χωροθετημένα διαθέτοντας όλες τις ανέσεις, όπως δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ψυγείο. Ντουλάπες στο δωμάτιο, θέρμανση και πιστολάκι μαλλιών υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενώνα. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο έχει ντουζιέρα.
Info 
Τιμές: από 59 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ