City break εντός συνόρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το news.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με βάση τη βαθμολογία των πελατών τους, για ένα αξέχαστο citybreak… εντός συνόρων.

Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τα Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 5 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 40 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Εκτός από την ιστοσελίδα, το HotelsCombined διαθέτει εφαρμογή για κινητά και tablet η οποία λειτουργεί ακριβώς όπως το site. Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή την εφαρμογή «HotelsCombined» είναι το γεγονός ότι συγχρονίζεται με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται κάθε φορά ο χρήστης και εντοπίζει όλα τα γύρω ξενοδοχεία. Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος να βρείτε τις καλύτερες ξενοδοχειακές τιμές. Κατεβάστε την τώρα! Είναι εντελώς δωρεάν!

Για πιο εύκολη πρόσβαση μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από android & iphone.

Αθήνα 

  • Civitel Olympic Hotel 

Τοποθετημένο στην περιοχή Μαρούσι, το ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

To ξενοδοχείο προσφέρει coffee bar, συνεδριακές αίθουσες και express άφιξη / αναχώρηση. Σε όλους τους χώρους ξενοδοχείο είναι διαθέσιμη δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ, κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν και πως θα είστε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Όλα τα δωμάτια είναι ηχομονωμένα και περιλαμβάνουν μίνι μπαρ, παντόφλες και μενού μαξιλαριών. Δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, ταινίες (εφόσον ζητηθεί) και συσκευή για καφέ/τσάι υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το εστιατόριο Civitel Olympic Hotel ειδικεύεται στην αμερικανική κουζίνα, ενώ κάθε πρωί σερβίρει και πρωινό (μπουφές και αμερικάνικο). Εναλλακτικά, υπάρχει μια τεράστια γκάμα γαστρονομικών επιλογών σε πολύ μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Το αεροδρόμιο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέχει σχεδόν 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας απέχει λιγότερο από πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 7,4
Τιμές: από 113 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ 

  • Hilton Hotel

Αυτό το 5 αστέρων ξενοδοχείο στην περιοχή Κέντρο Αθήνας προσφέρει θέα στην πόλη, ενώ απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό Σταθμός Μετρό Μέγαρο Μουσικής. Από το κατάλυμα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδική θέα στο Ακρόπολη Αθηνών, Ακρόπολη και Ακρόπολη, ενώ διατίθεται και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ.

To ξενοδοχείο έχει τζακούζι, τούρκικο χαμάμ και εσωτερική πισίνα. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κράτηση για εκδρομές και εισιτήρια.

Τα φινετσάτα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μίνι μπαρ, ταινίες στο δωμάτιό σας και παντόφλες, ενώ διαθέτουν υπέροχη θέα στην πόλη. Δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, συσκευή για καφέ/τσάι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν να πάρουν γκουρμέ πρωινό που σερβίρεται κάθε πρωί. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, ενώ στη γύρω περιοχή υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός γαστρονομικών επιλογών.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από τα Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Πολεμικό Μουσείο Αθήνας, ενώ τα Μουσείο Μπενάκη και Προεδρικό Μέγαρο απέχουν λιγότερο από 20 λεπτά με τα πόδια. Το Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέχει λιγότερο από μισή ώρα με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,7
Τιμές: από 120 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ 

  • Divani Caravel Hotel Αθήνα

To ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο στην περιοχή Καισαριανή (Αθήνα) απέχοντας λίγα μόνο λεπτά με τα πόδια από το Εθνική Πινακοθήκη και διαθέτει κέντρο σπα και ευεξίας, πισίνα και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ.

Ανάμεσα στις προσφερόμενες από το κατάλυμα ανέσεις περιλαμβάνονται σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα, δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο και κέντρο ευεξίας. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με κρατήσεις για εκδρομές και εισιτήρια. Διαθέτει εξαιρετικές αίθουσες για συναντήσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις.

To ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή και μεγάλα δωμάτια με συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, συσκευή για καφέ/τσάι και μίνι μπαρ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο παρέχοντας μπουρνούζι κι άλλες ανέσεις.

Κάθε μέρα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, (μπουφές) πριν ξεκινήσετε την περιήγησή σας στα διάφορα αξιοθέατα της περιοχής. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, ενώ στη γύρω περιοχή υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός γαστρονομικών επιλογών.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά στα αξιοθέατα της πόλης με τα Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και Πολεμικό Μουσείο Αθήνας να απέχουν 10 μόλις λεπτά με τα πόδια. Το κέντρο της πόλης απέχει μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,5
Τιμές: από 106 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

  • Pentelikon Hotel Κηφισιά

Κτισμένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Αθήνα), αυτό το 5 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ άνετο και μοντέρνο. Προσφέροντας στους επισκέπτες σάουνα, κέντρο σπα και ευεξίας και πισίνα, το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση για την περιήγησή σας στην πόλη.

To ξενοδοχείο προσφέρει κέντρο ευεξίας, κέντρο ομορφιάς και σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με κρατήσεις για εκδρομές και εισιτήρια. Κάντε χρήση της υπηρεσίας του ξενοδοχείου για express άφιξη / αναχώρηση για να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο των διαδικαστικών ζητημάτων απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο της διαμονής σας.

Τα άνετα δωμάτια στο ξενοδοχείο προσφέρουν παντόφλες, ιδιωτικό μπάνιο και μίνι μπαρ. Εμφιαλωμένο νερό, πιστολάκι μαλλιών και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Για μεγαλύτερη άνεση προσφέρονται πετσέτες μπάνιου.

To ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο, καθώς και μπαρ. To εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει καθημερινά πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

To ξενοδοχείο, PentelikonHotel Κηφισιά, διαθέτει δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. To ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε μια πληθώρα εστιατορίων και καφέ.

Info

Αξιολόγηση: 7,6
Τιμές: από 100 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

  • Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από το κέντρο της πόλης και εξασφαλίζει υπέροχη διαμονή διαθέτοντας μεταξύ άλλων rooftop πισίνα, κέντρο σπα και ευεξίας και υπηρεσία μπάτλερ. Αυτό το κατάλυμα είναι βολικά τοποθετημένο στο κέντρο της περιοχής, Κέντρο Αθήνας.

To ξενοδοχείο έχει ταράτσα, κέντρο ευεξίας και αίθουσα χορού. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μπάνιο στην πισίνα και να πάρουν το ποτό τους στο poolbar. Διαθέτει θέα στην πόλη και δωμάτια 5 αστέρων.

Τα γοητευτικά και πολυτελή δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν ίντερνετ στα δωμάτια, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μαρμάρινο μπάνιο. Όλα έχουν μπάνιο.

To ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο, καθώς και μπαρ. Εναλλακτικά, υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογών για να γευματίσετε σε πολύ μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Τα περισσότερα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε, είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Μέρη όπως Εθνική Τράπεζα, Αψίδα Ανδριανού και Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών απέχουν λίγα λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Info

Αξιολόγηση: 9,2
Τιμές: από 241 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Θεσσαλονίκη

  • The Met Hotel

Διαθέτοντας τζακούζι και rooftop πισίνα, το ξενοδοχείο TheMetHotel προσφέρει πολυτελή διαμονή στο κέντρο της πόλης. Αυτό το μοντέρνο κατάλυμα είναι μοναδικά τοποθετημένο στο κέντρο της περιοχής, Κέντρο Θεσσαλονίκης. To ξενοδοχείο διαθέτει μια σειρά από υπηρεσίες κι εγκαταστάσεις μεταξύ των οποίων κέντρο σπα και ευεξίας, σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα και τούρκικο χαμάμ. Για όσους θέλουν να είναι σε φόρμα και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, το ξενοδοχείο διαθέτει χώρους άθλησης και ευεξίας. Στις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του καταλύματος περιλαμβάνονται ταράτσα, δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο και όροφος επιχειρηματικών στελεχών. Τα μοντέρνα δωμάτια προσφέρουν εξαιρετική θέα στην πόλη. Παντόφλες, μίνι μπαρ και ταινίες (εφόσον ζητηθεί) υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Απολαύστε τη καταπληκτική θέα στην πόλη καθώς θα πίνετε το ποτό σας στο bar ή δοκιμάστε πιάτα ασιατικής κουζίνας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης απέχει μόνο 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Τα Πλατεία Αριστοτέλους, Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης και Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε απόσταση λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9,2
Τιμές: από 125 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

  • Holiday Inn Θεσσαλονίκη

To ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή διαμονή 5 αστέρων στο καλύτερο σημείο Θεσσαλονίκη. Αυτό το ρομαντικό ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο στην περιοχή, Κέντρο Θεσσαλονίκης.

To ξενοδοχείο προσφέρει όροφος επιχειρηματικών στελεχών, κέντρο ευεξίας και αίθουσα χορού. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνουν 24ωρη υπηρεσία δωματίου, δωρεάν ίντερνετ σε δημόσιους χώρους και express άφιξη / αναχώρηση.

Τα ευχάριστα και άνετα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, μίνι μπαρ και πιστολάκι μαλλιών. Γραφείο με υποδοχή ηλεκτρικού ρεύματος, θήκη ασφαλείας λάπτοπ και τηλεόραση επίπεδης οθόνης υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Κάθε μέρα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, (μπουφές) πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας. Αν θελήσετε να φάτε στο ξενοδοχείο, να θυμάστε πως το εστιατόριο σερβίρει μεσημεριανό και δείπνο. Η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων για όσους θέλουν να γευματίσουν κοντά στο κατάλυμά τους.

Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης απέχει σχεδόν 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Γι’ αυτούς που έχουν αυτοκίνητο, το ξενοδοχείο διαθέτει πάρκινγκ.

Info

Αξιολόγηση: 6,8
Τιμές: από 68 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

  • The Excelsior

Τοποθετημένο στην περιοχή Κέντρο Θεσσαλονίκης, το ξενοδοχείο απέχει λίγα μέτρα με τα πόδια από τα Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης και Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο Σταθμός Λεωφορείων. Αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο της πόλης.

Μόλις λίγα βήματα από το Πλατεία Αριστοτέλους, αυτό το 5 αστέρων ξενοδοχείο διαθέτει coffeebar. Για εύκολο check-in και check-out, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας expresscheck-in/check-out που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα, ενώ διαθέτουν μαρμάρινο μπάνιο, μίνι μπαρ και πολυτελή είδη προσωπικής υγιεινής. Συσκευή για καφέ/τσάι, χρηματοκιβώτιο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το μπαρ TheExcelsior προσφέρει μια πολύ casual ατμόσφαιρα εστίασης, σερβίροντας πιάτα ευρωπαϊκής και διεθνούς κουζίνας και μια μεγάλη ποικιλία premium αλκοολούχων και μη ποτών. Εναλλακτικά, θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών για να γευματίσετε σε πολύ μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Αν οι αγορές κατέχουν υψηλή θέση στις προτεραιότητές σας , το ξενοδοχείο είναι στρατηγικά τοποθετημένο στην εμπορική περιοχή της πόλης. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να επισκεφθούν μέρη όπως: Παλαιοχριστιανικά και Βυζαντινά μνημεία της Θεσσαλονίκης και Άγιος Δημήτριος.

Info

Αξιολόγηση: 9,6
Τιμές: από 133 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

  • Makedonia Palace Hotel

Προσφέροντας μοναδική θέα στην πόλη, το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο στην περιοχή Κέντρο Θεσσαλονίκης. Διαθέτοντας θέα στην θάλασσα, είναι κτισμένο στο κέντρο της πόλης.

To ξενοδοχείο διαθέτει πολλές υπηρεσίες κι εγκαταστάσεις μεταξύ των οποίων μασάζ, κέντρο ευεξίας και express άφιξη / αναχώρηση. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και μπορεί να κάνει κράτηση για εκδρομές και εισιτήρια. Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις για συναντήσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις.

Τα ξεκούραστα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, μίνι μπαρ και παντόφλες, ενώ διαθέτουν υπέροχη θέα στην πόλη και στην θάλασσα. Συσκευή αναπαραγωγής CD, τηλέφωνο και ράδιο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο και μπαρ δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να χαλαρώνουν στο τέλος της ημέρας. Εναλλακτικά η γύρω περιοχή έχει αρκετά bar κι εστιατόρια με πολλές και διαφορετικές κουζίνες.

Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και 20 λεπτά από τα Πύργος ΟΤΕ και Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης. Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν και να δουν πολλά πράγματα στη γύρω περιοχή του ξενοδοχείου, μιας και τα Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Πλατεία Αριστοτέλους βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,4
Τιμές: από 90 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

  • Hotel Nikopolis

Κτισμένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Θέρμη), αυτό το 5 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ σικ και μοντέρνο. Προσφέροντας στους επισκέπτες τζακούζι, σάουνα και γήπεδο τένις, το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση για το ταξίδι σας στην κωμόπολη.

Εξοπλισμένο με δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, το ξενοδοχείο προσφέρει μια πληθώρα ανέσεων κι εγκαταστάσεων, όπως εσωτερική πισίνα, κέντρο σπα και ευεξίας και κέντρο ευεξίας. Στις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του καταλύματος περιλαμβάνονται ατμόλουτρο, express άφιξη / αναχώρηση και αίθουσα χορού. To ξενοδοχείο προσφέρει 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Όλα τα μεγάλα και μοντέρνα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, παντόφλες και μίνι μπαρ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο παρέχοντας μπουρνούζι κι άλλες ανέσεις. Όλα τα δωμάτια παρέχουν στους επισκέπτες πιστολάκι μαλλιών και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Ξεκινήστε δυναμικά την ημέρα σας με ένα καλό πρωινό (μπουφέ) και απολαύστε πιάτα ιταλικής κουζίνας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα ποτών στο on-site μπαρ του ξενοδοχείου. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι ανοικτό στους πελάτες για μεσημεριανό και δείπνο.

Το Hotel Nikopolis απέχει λιγότερο από 10 λεπτά από το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το Θεσσαλονίκη, μιας και βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο Hotel Nikopolis.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμές: από 95 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ