Γυναίκες έκοβαν φλέβες για την Πόλυ Πάνου

Αποσπάσματα από το βιβλίο για τη ζωή της "αρχόντισσας", που αποκαλύπτει συγκλονιστικές στιγμές!

Απίστευτες ιστορίες από τη νυχτερινή Αθήνα "πρωταγωνιστούν" στο συγκλονιστικό βιβλίο για τη ζωή της Πόλυ Πάνου με τίτλο "Η αρχόντισσα", που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και αποτελεί έκδοση της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας "Εν-Χορδώ".

Διαβάστε ΕΔΩ: Πόλυ Πάνου: Το "Αηδόνι" του λαϊκού τραγουδιού

Ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος, ύστερα από μεγάλη έρευνα στο προσωπικό και το επαγγελματικό περιβάλλον της τραγουδίστριας, φέρνει στο φως άγνωστα περιστατικά, μπροστά και πίσω από τα φώτα της λαμπερής καλλιτεχνικής πορείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2013.

Αίμα από "κοπέλες της αμαρτίας"

Εκτός από το πολύ γνωστό τραγούδι "Το καλντερίμι", που αγαπήθηκε μέσα από την ταινία "Κόκκινα φανάρια", η Πόλυ Πάνου ερμήνευσε κι άλλα κομμάτια με θέμα τις γυναίκες του πληρωμένου έρωτα ή, αλλιώς, τις "κοπέλες της αμαρτίας", όπως τις αναφέρει ο συγγραφέας στο βιβλίο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

"Μπαίνοντας στο μαγαζί φώναζαν από την είσοδο "Πολάρα, το τραγούδι μας".

Πιάνοντας τα μπροστινά τραπέζια, για να ξεδώσουν, έκαναν χοντρές παραγγελιές, χύνοντας άφθονα τα ποτά και πλημμυρίζοντας την πίστα με λουλούδια.

Μόλις η Πόλυ ξεκινούσε το τραγούδι τους, πάθαιναν ντελίριο. 

Τότε, πιάνοντας τα χοντροπότηρα, με μια βίαιη κίνηση έκοβαν τις φλέβες τους.

Καθώς πεταγόταν το αίμα πίδακας, τα γκαρσόνια έριχναν πριονίδια στις πληγές. Αυτές όμως ήθελαν να φαίνεται το αίμα.

"Αφήστε μας!", φώναζαν...

Έτσι, παραλειμμένες με αίμα στο δέρμα και στα ρούχα τους, καταραμένες γυναίκες, σαν να ΄καναν σπονδή στη μοναξιά και την απόγνωσή τους", αναφέρει ο Παπασπήλιος.