Survivor: “Υπάρχουν προηγούμενα” λέει η Λάουρα για τις κόντρες

Η πρώην παίκτρια των Διασήμων εξηγεί γιατί έστειλαν τον Γιάννη Σπαλιάρα στους Μαχητές

Γιατί τσακώνονται τις τελευταίες μέρες οι Διάσημοι με τους Μαχητές στο Survivor, με αποκορύφωμα την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Σπαλιάρα από τη μία και Κοκκινάκη-Χρανιώτη από την άλλη στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα επιχείρησε να δώσει η Λάουρα Νάργες, που αποχώρησε από το παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον το παρακολουθεί ως τηλεθεατής.

Σχολιάζοντας τους τσακωμούς των τελευταίων ημερών, μιλώντας στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, η Λάουρα Νάργες ανέφερε: “Εγώ λίγο στεναχωριέμαι για να είμαι ειλικρινής, γιατί πραγματικά θέλω να περνάνε καλά. Πιστεύω όμως ότι όλο αυτό είναι παρεξηγήσεις, πρέπει να καθίσουν πραγματικά λίγο να τα συζητήσουν, να τα βρουν μεταξύ τους. Υπάρχουν προηγούμενα προφανώς που δεν έχουν λυθεί”.

Η ίδια εξήγησε ότι και παλιότερα υπήρχαν κόντρες μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο των αγωνισμάτων, και υποστήριξε πως ειδικά τώρα που όλοι οι παίκτες μένουν στην ίδια παραλία, πρέπει να βρουν τον τρόπο να συζούν αρμονικά, διατηρώντας την κόντρα τους μόνο στα αγωνιστικά πλαίσια. Εξέφρασε μάλιστα την έκπληξή της για το γεγονός ότι μετά το τελευταίο έπαθλο που κέρδισαν οι Μαχητές, μόνο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους προσέγγισε για να μάθει λεπτομέρειες για το πώς πέρασαν.

“Νομίζω πραγματικά ότι είναι μία παρεξήγηση, είναι λίγο το θέμα της επικοινωνίας, ότι ο ένας κάπως περιμένει από τον άλλο να κάνει ένα βήμα παραπάνω”, σημείωσε.

Όσο για τους λόγους για τους οποίους οι Διάσημοι έστειλαν τον Γιάννη Σπαλιάρα στους Μαχητές όταν κλήθηκαν να ψηφίσουν, η Λάουρα Νάργες ανέφερε: “Νομίζω ο καθένας είχε τους λόγους του εκείνη τη στιγμή. Ίσως κιόλας επειδή δεν μπορούσε να υπάρξει ένα απαραίτητα 100% ταίριασμα; Ήταν και το αγωνιστικό το κομμάτι; Κυρίως αυτό, επειδή ήταν και τραυματισμένος αρκετά εκείνη τη στιγμή και τον στείλαμε απέναντι”.