Παπαδάκης και Καμπουράκης στην ίδια εκπομπή!

Στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό συνυπάρχουν μετά από πολλά χρόνια

Στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό συνυπάρχουν μετά από πολλά χρόνια, Γιώργος Παπαδάκης και Δημήτρης Καμπουράκης, καθώς ο δεύτερος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. 

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης προέτρεψε το Δ. Καμπουράκη, να χρησιμοποιεί το βήμα της εκπομπής του, σαν να είχε δική του εκπομπή. 

Ταυτόχρονα, εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης και των εργαζόμενων σε αυτή, προσθέτοντας πως τα ζητήματα της κοινωνίας είναι πολλά και έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα.

«Η τηλεόραση που αυτή τη χρονιά είναι εντελώς διαφορετική, με χιλιάδες συναδέλφους μας να αγωνιούν και να είναι κοντά ίσως και στην έξοδο, έτοιμοι να προστεθούν στο 1,5 εκατομμύριο των ανέργων. Το μυαλό και η σκέψη όλων μας είναι σε αυτό το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων, στα 4 εκατομμύρια που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, εσάς, τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους, που μας τιμάτε με την παρουσία σας και μας δίνετε δύναμη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα», είπε ο παρουσιαστής.

Πριν αρχίσει την παρουσίαση των θεμάτων, ο Γιώργος Παπαδάκης συνέχισε: «Δεν είμαστε χαρούμενοι που το κανάλι αυτό πήρε άδεια και τα άλλα δεν πήραν. Θα ήμασταν ηλίθιοι, θα ήμασταν διαστροφικοί, αν πιστεύαμε κάτι τέτοιο. Είναι μια περίεργη κατάσταση, που ελπίζουμε να ξεδιαλύνει μέσα στις επόμενες μέρες, στους επόμενους μήνες. Αν και τα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας είναι πολλά, έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα».