Στην μικρή οθόνη μεταφέρεται η Τριλογία της Απόκλισης

Η «Τριλογία της Απόκλισης» θα ολοκληρωθεί με μία τηλεταινία και όχι με μία θεατρική παράσταση όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί

Έκπληκτος έμεινε ο Μάιλς Τέλερ όταν έμαθε ότι η «Τριλογία της Απόκλισης» θα ολοκληρωθεί με μία τηλεταινία και όχι με μία θεατρική παράσταση όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Ο ηθοποιός έπαιξε και στις τρεις ταινίες της «Απόκλισης», που αρχικά θεωρήθηκε ως ο διάδοχος της κινηματογραφικής σειράς «Αγώνες Πείνας», αλλά δεν τα πήγε τόσο καλά εισπρακτικά και όταν ερωτήθηκε εάν θα παίξει στην τηλεταινία είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα συμμετάσχει στο τηλεοπτικό φινάλε.

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Το έμαθα πριν από λίγο», δήλωσε στο Variety ο ηθοποιός.
Τα σχόλια του Τέλερ είναι παρόμοια με αυτά που έκανε πριν λίγο καιρό η Σέιλιν Γούντλεϊ, πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής σειράς, η οποία όταν ρωτήθηκε απάντησε ότι δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν θα συμμετάσχει στο τέλος της ιστορίας.

Η εταιρεία παραγωγής αρχικά είχε αποφασίσει να γυρίσει το τέταρτο και τελευταίο φιλμ που θα κυκλοφορούσε τον Ιούνιο του 2017. Ωστόσο η εισπρακτική αποτυχία της τελευταίας ταινίας άλλαξε τα σχέδια της εταιρείας και ανακοίνωσε ότι έχει αποφασίσει να ολοκληρώσει την ιστορία με μία θεατρική παράσταση, τελευταία στιγμή όμως και αυτά τα σχέδια άλλαξαν και έγινε γνωστό ότι η τριλογία θα ολοκληρωθεί με μία τηλεοπτική σειρά με νέους χαρακτήρες και ιστορίες.

«Λοιπόν, όλοι υπογράψαμε με την πρώτη για να δούμε το τέλος σε μία θεατρική παράσταση. Θέλαμε να δούμε το τέλος της ιστορίας, να κινείται σε μία διαφορετική μορφή. Έτσι ποιος ξέρει», δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Πραγματικά όλοι απολαύσαμε τον χρόνο που περάσαμε μαζί, όπως και τους χαρακτήρες που παίξαμε».