Scream Queens: Τι συμβαίνει με τη νέα σειρά που τρέλανε κόσμο

Όταν "τα Mean Girls συναντούν το Παρασκευή και 13" έχουμε το Scream Queens. Και μπορεί από τη νέα σειρά να έχει προβληθεί μόνον το πρώτο επεισόδιο, όμως οι καλοβαλμένες πλην... φρικαρισμένες πρωταγωνίστριες της φαίνεται πως έχουν κερδίσει το κοινό άμα τη εμφανίση τους στην οθόνη. (Δείτε το τρέιλερ στο τέλος του κειμένου)

Οι σφυγμομετρήσεις του... Twitter (είτε το θέλουμε είτε όχι τα social media δείχνουν τον παλμό κοινωνιών και ομάδων σε πολλά θέματα) δείχνουν ότι ο κόσμος αγάπησε το Scream Queens.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Twitter, 118.000 χρήστες τουίταραν πάνω από 416.000 μηνύματα για τη νέα σειρά, πριν καν τελειώσει η προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Η ιδέα

Η ίδια η πρωταγωνίστρια του σίριαλ, Emma Roberts χαρακτήρισε τη σειρά ως "τα Mean Girls συναντούν το Παρασκευή και 13". Οι συντελεστές δεν αποκαλύπτουν και πολλά, υπόσχονται όμως ανατροπές και αιφνιδιασμούς που θα κάνουν το Game of Thrones να μοιάζει μια... πεζή ιστορία.

Η υπόθεση

1995. Στην τελετή μύησης μελών σε μια αδελφότητα του κολεγίου των ΗΠΑ, Wallace, κάτι πηγαίνει πολύ μα πάρα πολύ στραβά. Η υπόθεση της σειράς ξεκινά 20 χρόνια μετά, το 2015, στην 20η επέτειο του τρομερού εγκλήματος. Μια σειρά φόνων στοιχειώνει την καθημερινότητα όλων των φοιτητών του Wallace. Sounds like... Scream;

Οι συντελεστές

Πρωταγωνίστριες οι Emma Roberts, Lea Michele(Glee) αλλά και η Jamie Lee Curtis. Ωστόσο το μέλλον επιφυλάσσει και πολλές guest και cameo εμφανίσεις γνωστών celebrities. Μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των Chad Michael Murray και Patrick Schwarzenegger.

Όσο για τους... πίσω από τις κάμερες, βρίσκονται οι δημιουργεί του "Glee" αλλά και του "American Horror Story". 

Η συνέχεια επί της οθόνης...