Σοκαριστικό το φινάλε του Game of Thrones

Οκ, Game of Thrones είναι αυτό, όχι κάποια ρομαντική κομεντί που πατά στα "ασφαλή" βήματα της πεπατημένης των χολυγουντιανών σεναρίων αλλά όλες αυτές οι ανατροπές που είδαν οι φανς της δημοφιλούς σειράς ήταν... σοκαριστικά, όπως ομολογούν και οι ίδιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το φινάλε του πέμπτου κύκλου άφησε πολλούς με το στόμα ανοικτό και ένα σφίξιμο... στην καρδιά και το στομάχι.

Καταρχήν ο θάνατος του Jon Snow (ρόλος που ενσαρκώνει ο Kit Harington) ο οποίος πεθαίνει τελικά από τους άνδρες της Night's Watch. Το τελικό πλήγμα κατάφερε ο νεαρός προστατευόμενος του, Olly.

To περιοδικό Variety περιέγραψε τη σκηνή ως "μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές στην τηλεόραση φέτος".

Επίσης, όσοι ελπίζουν και πιστεύουν ότι ο Snow θα επιστρέψει, ας μην έχουν ελπίδες. Ο ίδιος ο Harington δήλωσε στο Entertainment Weekly "είμαι νεκρός, δεν θα επιστρέψω την επόμενη σεζόν!". Ο ίδιος πάντως δηλώνει ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι ο Olly ήταν τελικά ο φονιάς του...

Πάντως ο Snow δεν ήταν ο μοναδικός με σοκαριστικό τέλος. Ο Stannis Baratheon εκτελέστηκε από την Brienne of Tarth, λίγες ώρες αφότου η σύζυγος του, Queen Selyse, κρεμάστηκε.

Ενώ η Cersei Lannister (την υποδύεται η Lena Headey), αφότου την έγδυσαν και της ξύρισαν το κεφάλι, εξαναγκάστηκε να περπατήσει γυμνή στους δρόμους για να ξεπλυθεί η ντροπή... που κοιμήθηκε με τον εξάδελφο της!