Plata o plomo: Ο Πάμπλο Εσκομπάρ θα αποδράσει στις 2 Σεπτεμβρίου

Ξεκινάει ο νέος κύκλος επεισοδίων

O Πάμπλο Εσκομπάρ δραπέτευσε από τη φυλακή και είναι πλέον ελεύθερος!

Στο δεύτερο κύκλο της σειράς Narcos, ο διάσημος βαρώνος των ναρκωτικών, τον οποίο υποδύεται o Βραζιλιάνος, Wagner Moura, δραπετεύει, δημιουργώντας νέα προβλήματα στην κολομβιανή κυβέρνηση. 

Ο νέος κύκλος που προβάλλεται από το NETFLIX θα βρίσκεται στις οθόνες στις 2 Σεπτεμβρίου. 

Το βίντεο ξεκινά με την περιγραφή του Στιβ Μέρφι (Μπόιντ Χόλμπρουκ), του αστυνομικού της DEA που έχει αποσπαστεί στην Κολομβία για την καταπολέμηση των εμπόρων ναρκωτικών: «Τέσσερις χιλιάδες στρατιώτες, δεκάδες χιλιάδες γύροι πυρομαχικών και ένα μάτσο γαμ****α ελικόπτερα. Δεν υπήρχε περίπτωση να ξεφύγει ο Πάμπλο Εσκομπάρ [στο τέλος του πρώτου κύκλου είχε δραπετεύσει από τη φυλακή]. Σωστά;».

Και ακριβώς εκεί παρουσιάζεται ο Πάμπλο (Βάγκνερ Μούρα) να περνά από μία περιπολία στρατιωτών σαν κύριος, με το αυστηρό ύφος του και ένα ευγενέστατο «Με συγχωρείτε». Το υπόλοιπο τρέιλερ μας προϊδεάζει για την κλιμάκωση των επιχειρήσεων της DEA στην Κολομβία, στο πλαίσιο της προσπάθειας της αμερικανικής υπηρεσίας να εξουδετερώσει τον επικίνδυνο ναρκοβαρόνο, τη στιγμή που ο Εσκομπάρ γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος, μια και είναι άσχημα στριμωγμένος…