Η Σκορδά με το βιολί και ο μαέστρος Λιάγκας με το… σάντουιτς

Δείτε τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά οσονούπω θα βρίσκονται στο «Πρωινό» και έχουν ήδη αρχίσει τα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής.

Οι οικοδεσπότες της πρωινής ζώνης δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές για τρίτη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, έχοντας στο πλευρό του μια πλειάδα διάσημων συνεργατών.

Και φέτος μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά θα βρίσκονται ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Άρης Καβατζίκης, η Σάσα Σταμάτη, αλλά και το νέο μέλος της ομάδας, δηλαδή η Μαρία Ηλιάκη. Στην ομάδα της εκπομπής, ωστόσο, προστέθηκε και η Τίνα Μιχαηλίδου, προερχόμενη από τον Alpha.

Στην κουζίνα του «Πρωινού» θα βρίσκεται η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αλλά και ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας που πλέον ανήκει και επισήμως στην ομάδα της εκπομπής.

Στη στήλη της αστρολογίας, φυσικά, θα βρίσκεται η Λίτσα Πατέρα, ενώ ο Σπύρος Σούλης και φέτος θα συνεχίσει τη στήλη του με χρηστικά θέματα διακόσμησης και σπιτιού. Ακόμα, στην αρχισυνταξία της εκπομπής παραμένει η Ελεάννα Τρυφίδου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Τριπύλας.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι το δημιουργικό concept του τρέιλερ ανήκει στη Frank και η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 με σκηνοθέτη τον Κώστα Τριπύλα, ενώ το γύρισμα έγινε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου.