Ο ταλαντούχος performer Ζάχος θα γίνει “Lady της Λαμπρής”

Συμπεριέλαβε την εμφάνιση της τραγουδίστριας με κόκκινο αβγό και λαμπάδα ανά χείρας στο πρόγραμμα της παράστασής του «The Artist Show»

Η Άντζελα Δημητρίου σάρωσε στη νέα πασχαλιάτικη διαφημιστική καμπάνια που πρωταγωνιστεί.

«Χτύπα, χτύπα σαν άντρας» προστάζει η τραγουδίστρια με ύφος που δεν σηκώνει αντιρρήσεις στο φινάλε του σποτ γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων, τραγουδώντας την πασχαλινή βερσιόν της διαχρονικής επιτυχίας της «Ποια θυσία».

Διαβάστε ΕΔΩ: Άντζελα Δημητρίου: Viral σε δευτερόλεπτα η παραλλαγή του "Ποια θυσία"

Κι όπως ήταν φυσικό, τα «χτυπήματα» στο YouTube έπεσαν... βροχή, κάνοντας viral σε χρόνο ρεκόρ τη διαφήμιση με τη «Λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου.

Έτοιμος να τη «χτυπήσει» τώρα με τα βέλη της σάτιράς του εμφανίζεται ο Διονύσης Ζάχος, ο οποίος δεν έχασε καιρό και συμπεριέλαβε με... ταχύτητα φωτός την εμφάνιση της τραγουδίστριας με κόκκινο αβγό και λαμπάδα ανά χείρας στο πρόγραμμα της παράστασής του «The Artist Show».

Με πανομοιότυπο outfit και ολόιδιο ύφος, ο ταλαντούχος performer έδωσε το στίγμα του γι' αυτό που πρόκειται ν' ακολουθήσει στις παραστάσεις του.

«Όταν η νύχτα προχωρά, σε συλλογίζομαι. Είσαι με άλλη στο χωριό κι εγώ βουρλίζομαι...» μας τραγούδησε ο ίδιος με τη φωνή της Αντζελας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Ευχήθηκε δε να καταλάβει η τραγουδίστρια ότι πρόκειται για σάτιρα και να μην αρχίσει πάλι να τον βρίζει, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, επειδή είχε ενοχληθεί από τη μίμηση.

«Της εύχομαι επίσης καλό Πάσχα και να φάει πολλή πετσούλα» σχολίασε ο Διονύσης μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso».