Κατ’ οίκον… μαθήματα γευσιγνωσίας μπύρας

Ο διαγωνισμός Love Beer @ Home που ξεκίνησε το Νοέμβριο στο Facebook, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Μέσα από αυτόν αναδείχθηκαν πέντε τυχεροί νικητές, που κέρδισαν από ένα «κατ’ οίκον» εορταστικό δείπνο για να απολαύσουν μαζί με τους φίλους τους. Η βραδιά είχε γευστικά φαγητά, δροσερές μπίρες και ένα «ιδιαίτερο μάθημα» γευσιγνωσίας από το Βαγγέλη Δρίσκα για το πώς συνδυάζεται η μπίρα με το φαγητό.

Συγκεκριμένα, οι νικητές επέλεξαν την ημέρα που ήθελαν να απολαύσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία «μπίρας» και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έστρωσε για αυτούς το πιο γιορτινό τραπέζι προσφέροντας το φαγητό, τις μπίρες και όλον τον εξοπλισμό, σπίτι του κάθε νικητή. Οι τυχεροί το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να προσκαλέσουν τους αγαπημένους τους φίλους για να απολαύσουν μαζί το δείπνο. Κάποιοι τους προσκάλεσαν με αφορμή τις γιορτές, ενώ κάποιοι άλλοι το συνδύασαν με την ονομαστική τους εορτή. Όλοι όμως κράτησαν για έκπληξη την παρουσία του γνωστού σεφ Βαγγέλη Δρίσκα ξαφνιάζοντας ευχάριστα όλους τους προσκεκλημένους τους. Ο σεφ μοιράστηκε μαζί τους μυστικά του συνδυασμού της μπίρας με το φαγητό και τους μύησε στην κουλτούρα της μπίρας, τα είδη και τον τρόπο παραγωγής της, παραδίδοντας έτσι ένα αποκλειστικό σεμινάριο γευσιγνωσίας μπίρας, κατ’ οίκον!