Ανανεωμένη Astir Beach με μειωμένες τιμές & δωρεάν σινεμά

Από την Ελένη Νικολούλια

Ανέκαθεν απολάμβανα την συγκεκριμένη παραλία. Μου άρεσε πάντα γιατί ήταν καθαρή, γιατί είχε ψιλή άμμο, άνετες εγκαταστάσεις και όλα αυτά με νερά που είναι ρηχά όσο πρέπει, δροσερά όσο αντέχεις, διαυγή όσο φαντάζεσαι.

Η Astir Beach αποτελεί μία παραλία που αν το καλοσκεφτείς παρόμοιά της δε μπορείς να συναντήσεις σε μητρόπολη του κόσμου.

Δίνει αυτή την αίσθηση, και όχι την ψευδαίσθηση των “εντός έδρας διακοπών” και είναι τόσο κοντά την πόλη που κάθε καλοκαίρι τη συνδέω με αυτόν τον τόσο πολύτιμο ελεύθερο χρόνο και ειδικά του Σαββάτου και της Κυριακής.

Πριν από μερικά χρόνια η Astri Beach άλλαξε όψη και έγινε ακόμη πιο πολυτελής και ακόμη πιο θελκτική και έτοιμη να καλύψει και τον πιο απαιτητικό. Γιατί δεν προσφέρει απλώς ποιότητα στις υπηρεσίες, ούτε μόνο 24ωρη φύλαξη για να αισθάνεται ο επισκέπτης άνετα στους χώρους της.

Διαθέτει επιπλέον και ναυαγοσώστες αλλά και ιατρείο, αποδυτήρια και στις δύο πλευρές της παραλίας, δίκτυο wi-fi για όσους δε μπορούν να αποκοπούν από το καθημερινό reality αλλά και lockers για τη φύλαξη των τυχόν πολύτιμων αντικειμένων που έχουμε μαζί μας.

Στην Astir Beach ωστόσο θα βρούμε και καταστήματα για να ξεχαστούμε με shopping. Θα βρούμε εστιατόρια και καφέ για να καλύψουμε την κάθε μας ανάγκη, αλλά θα βρούμε και χώρο spa, εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ και ένα φαντασμαγορικό platinum lounge το οποίο διαθέτει από καθιστικό και fitness room μέχει τηλεοράσεις plasma και αποδυτήρια αλλά και ιδιαίτερο χώρο στην παραλία την οποία το lounge “επιβλέπει” από ψηλά.

Και ναι, το κόστος ίσως να λειτουργεί πολλές φορές ανασταλτικά αλλά κάπου εδώ το value for money έρχεται και σε ταρακουνά.

Γιατί αν το καλοσκεφτείς, κάθεσαι σε πολυτελείς και άνετες ξύλινες ξαπλώστρες με νέου τύπου αντιμικροβιακό και ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες υλικό στα στρώματα.

Είσαι σε μία πεντακάθαρη ακτή με άμμο, κατάλληλη και για τα παιδιά που διαθέτει μεγάλο σε αριθμό προσωπικό που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε βοηθήσει.

Πατάς ένα κουμπί που είναι ενσωματωμένο στην ξαπλώστρα σου και μπορείς να παραγγείλεις ό, τι επιθυμείς από τα Friday's και τη Δωδώνη που έχουν δικές τους εγκαταστάσεις στα δύο άκρα της παραλίας.

Μπορείς να επιλέξεις αν θα καθίσεις σε smoking ή non smoking area κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει σε ελληνικό, εξωτερικό χώρο, ενώ μπορείς ακόμη και να καθίσεις ως αργά, πολύ αργά, χάρη στην επέκταση του ωραρίου η οποία θέλει την παραλία να παραμένει ανοιχτή ως τα μεσάνυχτα προσφέροντας είτε δείπνο στα Friday's είτε ακόμα και τη μεγάλη έκπληξη της σεζόν, το beach cinema το οποίο μάλιστα μπορεί κανείς να απολαύσει είτε δωρεάν με το εισιτήριό του στην παραλία είτε ερχόμενος αποκλειστικά για την προβολή και καταβάλλοντας 10 ευρώ τα οποία όμως μπορεί να εξαργυρώσει στα Friday's σε είδος.

Όσο για το δια ταύτα... όλα αυτά κοστίζουν με τη γενική είσοδο 23 ευρώ, τιμή μειωμένη κατά 10% σε σχέση με πέρυσι, ενώ πλέον υπάρχουν και loyalty κάρτες των 10 και 20 επισκέψεων, του ενός μήνα ή της μίας εβδομάδας με εκπτώσεις που φτάνουν ως και 25%.

Οι διακοπές στην Αθήνα είναι στην Astir Beach ολοήμερες. Το μόνο που μένει είναι να καταφέρουμε να βρούμε ξαπλώστρα ελεύθερη τα Σαββατοκύριακα. Από εκεί και πέρα η διασκέδαση ξεκινά και μάλιστα με πολλαπλές παροχές και υπηρεσίες που και πάλι σου ταρακουνούν τη value for money ανησυχία ίσως και με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο.

Άλλωστε... διακοπές υπόσχεται. Και διακοπές με 23 ευρώ δεν ξέρω που μπορείς εύκολα να κάνεις.