Τελευταίο τριήμερο για το 2o Athens Street Food Festival

Πέρα από τις γευστικές εκπλήξεις, το τελευταίο τριήμερο του φεστιβάλ θα έχει και μουσικές

Η μεγάλη επιτυχία του 2ου Athens Street Food Festival, με το δεύτερο τριήμερο να συγκεντρώνει εκ νέου χιλιάδες επισκέπτες πρόθυμους να γευθούν τα “φαγητά των δρόμων” της Αθήνας.

Το άκρως εορταστικό κλίμα, οι δεκάδες πρωτότυπες γευστικές επιλογές, η εξαιρετική μουσική που συνοδεύει όλες τις ώρες του φεστιβάλ αλλά κυρίως το πολύχρωμο και ιδιαίτερα ευδιάθετο κοινό, δημιούργησαν μια μοναδικά “χορταστική” ατμόσφαιρα!

Το τρίτο και τελευταίο τριήμερο του 2ου Athens Street Food Festival (19-21/5) είναι η τελευταία ευκαιρία που θα έχει το κοινό να απολαύσει γεύσεις που θα βρει αποκλειστικά στο φεστιβάλ, όπως το Donut Burger, το Cheese Cake Souvlaki, το χαβανέζικο σούσι και πολλά άλλα από τα εξαιρετικά και πολύ επιτυχημένα “πιάτα”!

Οι τρεις τελευταίες ημέρες του 2ου Athens Street Food Festival θα είναι γεμάτες εκπλήξεις, όπως η πρεμιέρα του απροσδόκητου συνδυασμού Mac'n'Cheesus με Γλυκό Καμινάδα και άλλων “μυστικών” συνταγών!
 
Πέρα από τις γευστικές εκπλήξεις, το τελευταίο τριήμερο του φεστιβάλ θα έχει και μουσικές:
Παρασκευή 19/5 - Beatles tribute by George Gakis
Σάββατο 20/5 - DJ Food (Strictly Kev) (dj set)
Κυριακή 21/5 – Claudia Matola (dj set)

Οι ώρες λειτουργίας του 2ου Athens Street Food Festival είναι:
Παρασκευή 17.00 – 01.00
Σάββατο 12.00 – 01.00
Κυριακή 12.00 – 23.30

Τιμή εισόδου: 2,50 Ευρώ
 
To 2o Athens Street Food Festival τελείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και έχει την υποστήριξη του This Is Athens (www.thisisathens.org).

To 2o Athens Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί τα επόμενα δύο τριήμερα του Μαϊου (12-14, 19-21) στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.