Νέο και πρωτοπόρο concept για το escape room EXIT NOW

Διαθέτει, πλέον, και δωμάτιο με την δυνατότητα καταγραφής video

Μέχρι πρότινος το EXIT NOW, στο Γκάζι, προσέφερε την απόλυτη εμπειρία ζωντανού παιχνιδιού στην πόλη μέσα από την μοναδικότητά του, καθώς επρόκειτο για το πρώτο ομαδικό παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας στην Ελλάδα.

Με την έλευση του 2017, ωστόσο, το EXIT NOW ξεχωρίζει στην κατηγορία του για ακόμη έναν λόγο. Το ολοκαίνουριο και πρωτοπόρο EXIT VIDEO. Στην ουσία πρόκειται για ένα Live Escape Game με δυνατότητα καταγραφής και απόκτησης Full HD 1080p Nightvision Action Video!

Η νέα υπερπαραγωγή της ομάδας του EXIT NOW, αποτελεί πλέον γεγονός ενώ έφτασε στην πόλη με σκοπό να πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους! Οι ιθύνοντες προσπάθησαν να καταργήσουν τον μύθο της "μόδας" και της ημερομηνίας λήξης στα escape room, προσφέροντας μια νέα συγκλονιστική εμπειρία γεμάτη δράση, εναλλαγές σε σκηνικά, ειδικά fx, ζωντανούς ανθρώπινους –και όχι μόνο– οργανισμούς, μέσα από το ολοκαίνουριο δωμάτιο του EXIT NOW, που ακούει στο όνομα UNKNOWN.

Η υπόθεση είναι εμπνευσμένη από το συναίσθημα του φόβου, καθώς λέγεται πως το αρχαιότερο και ισχυρότερο συναίσθημα της ανθρωπότητας είναι ο φόβος, και το αρχαιότερο και ισχυρότερο είδος φόβου είναι ο φόβος για το άγνωστο! Έχετε, λοιπόν, στη διάθεσή σας 90' για να αντιμετωπίσετε τους χειρότερους σας εφιάλτες!

Επιπλέον, στο EXIT NOW θα βρείτε απλά θεματικά δωμάτια για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις, καθώς και το πρώτο στην Ελλάδα ομαδικό παιχνίδι virtual reality. Τα escape rooms του, τόσο ατμοσφαιρικά, ζωντανά και πρωτότυπα, θα σας κάνουν να βγαίνετε από το ένα δωμάτιο και να θέλετε κατευθείαν να μπείτε στο επόμενο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι για πρώτη φορά ελληνικό escape room ανοίγει franchise στο εξωτερικό (Κάιρο, Αίγυπτος).

Ανακαλύψτε, λοιπόν, το πρώτο ομαδικό παιχνίδι ομαδικής πραγματικότητας στην Ελλάδα και προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε! Ακούει στο όνομα «Cosmos» και σε αυτό ο πλανήτης μας κινδυνεύει από μια μαύρη τρύπα. Έτσι, για την επίλυση του προβλήματος ζητούνται οι επόμενοι ήρωες που θα σώσουν την ανθρωπότητα!

Στο «Dracula's Chamber», βρίσκεστε στην σκοτεινή κάμαρα του θρυλικού Δράκουλα. Στόχος σας να αποτρέψετε την επιστροφή του μια για πάντα, ενώ στο «Haunted House» θα ζήσετε την πιο ανατριχιαστική ιστορία τρόμου! Λένε ότι υπάρχει ένα κακό πνεύμα που στοιχειώνει το σπίτι, θα μπορέσετε να ελευθερώσετε την ψυχή του;

Tip: Ενημερωθείτε για τις διάφορες προσφορές από το site του.

Δείτε το video εδώ:

Info

Ιάκχου 5, Γκάζι

Τηλ. 215 5255755

www.exitnow.gr

Fb page: EXIT NOW

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"