Τσαλίκης – Καλίδης ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο Central

Το «Central Live Clubbing» ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και βάζει στόχο να κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και τις καρδιές μας.

Ο εκρηκτικός Γιώργος Τσαλίκης & ο απρόβλεπτος Πάνος Καλίδης ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για ένα αποτέλεσμα... που όμοιο του δεν έχει συναντήσει ξανά η νυχτερινή Αθήνα!

Ο επιτυχημένος μαέστρος και δημιουργός Κώστας Μηλιωτάκης επιμελείται ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα γούστα ακόμη και του πιο απαιτητικού θαμώνα... όταν μάλιστα σε αυτό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνουν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο χάρτης της διασκέδασής σας θα δείχνει προς μια μόνο κατεύθυνση... Central Live Clubbing!

Μαζί τους θα βρίσκονται δύο πολύ ταλαντούχοι, νέοι καλλιτέχνες... Ο Θανάσης Βασιλάκος που ξεχωρίζει με τις φωνητικές του ικανότητες και ο λυράρης Γιάννης Κρητικός που με τις μαντινάδες του ξεσηκώνει τα πλήθη!

Central Live Clubbing... Ένας ολοκαίνουριος χώρος υψηλής αισθητικής κοντά σας με ότι πιο σύγχρονο σε ήχο και φωτισμό. Η επιβλητική του είσοδος, η εντυπωσιακή του οροφή αλλά και οι αναπαυτικοί του καναπέδες συμπληρώνουν με αρμονία το παζλ της επιτυχίας!

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή... μέχρι το πρωί!!!

Τιμή φιάλης 140€
Είσοδος με ποτό στο μπαρ Παρασκευή & Σάββατο 15€
Είσοδος με ποτό στο μπαρ Κυριακή 10€

Central Live Clubbing
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22
Τηλέφωνο 210 92 34 603