Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι… την Παρασκευή στην Αθήνα

Χρειάζεται λόγος για να γιορτάσει κανείς την ύπαρξη του Μεγάλου Λεμπόφσκι;

Η απάντηση θα μπορούσε να είναι “όχι” αλλά κάπου εδώ προκύπτει και μια ακόμα ερώτηση... Χρειάζεται κανείς να περιμένει για τα γενέθλια της ταινίας;

Και πάλι αρνητικά θα απαντήσουμε και έτσι λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, αλλά και -κακά τα ψέμματα- ψάχνοντας αφορμή για να βρεθούμε και πάλι σε ένα όμορφο bar και να απολαύσουμε καλοφτιαγμένα cocktail, δεν έχουμε παρά να δώσουμε -πάλι- ραντεβού στο The Gin Joint στην Πλατεία Καρύτση... αυτή τη φορά με θεματική αφορμή.

Ποιά θα είναι αυτή; Από τη μία είναι οι Απόκριες αλλά δεν στεκόμαστε εκεί. Άλλωστε, ο Dude υπάρχει για να γιορτάζεται σε κάθε δυνατή ευκαιρία, για να μας μαθαίνει με τις πράξεις και τα λόγια του, την στάση του απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, την πίστη του στο White Russian, την σθεναρή αντίστασή του απέναντι στις δυνάμεις που θέλουν σπίτια χωρίς διακοσμητικά χαλιά και την αγάπη του για τους Creedence Clearwater Revival.

Με απλά λόγια, για ένα μόνο βράδυ μπορούμε να τιμήσουμε κάθε ενδιαφέρουσα πτυχή του ιδιόμορφου αυτού χαρακτήρα μιας και το The Gin Joint αποφάσισε να αφιερώσει την νύχτα, την μπάρα και τις μουσικές του σε αυτόν αλλά και γενικότερα στον Μεγάλο Λεμπόφσκι. Ενδυματολογικές επιλογές; Ανατρέξτε στα μπουρνούζια και τις ρόμπες σας. Επιλογές σε ποτό; Τα White Russian φυσικά!

Ραντεβού στο The Gin Joint, στην Πλατεία Καρύτση, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 21:00.