Το escape room Exodus Athens στο Μαρούσι μεγάλωσε την «οικογένειά» του

Στο δυναμικό του πλέον, το Sir Lock’s House στα Εξάρχεια και τον Πειραιά

Το Exodus Athens, το escape room στο κέντρο του Αμαρουσίου (λίγα μόλις βήματα από την ομώνυμη στάση του ηλεκτρικού) με τα τρία θεματικά δωμάτια μεγάλωσε την «οικογένειά» του προσθέτοντας κι άλλα μέλη σε δύο διαφορετικές περιοχές της Αττικής. Ο λόγος για το Sir Lock's House στα Εξάρχεια και τον Πειραιά.

Στο Code Z, στο Exodus Athens, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε το αντίδοτο που θα σώσει την ανθρωπότητα;

Η λογική όλων, ωστόσο, ακριβώς η ίδια: να ζήσετε μία από τις πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες ζωντανού παιχνιδιού απόδρασης στην πόλη. Οι κανόνες είναι απλοί: έχετε λίγη ώρα για να βρείτε τη λύση σε αμέτρητους γρίφους και μυστήρια. Χρησιμοποιώντας λογική και παρατηρητικότητα, παίζετε με μόνο αντίπαλο το χρόνο! Τελικός σκοπός; Να αποδράσετε έγκαιρα!

Είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον Sir Lock να αποτρέψει οποιοδήποτε σχέδιο του Dr. Moriaty στον Sir Lock's House στον Πειραιά;

Τo Exodus Athens στο Μαρούσι, λίγα μόλις βήματα από τη στάση του ηλεκτρικού, διαθέτει τρία escape rooms τα οποία θα εκτινάξουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Στο Jack The Ripper, λοιπόν, όλη η ομάδα προσπαθείτε να ελευθερώσετε τον φίλο σας που έπεσε θύμα του περιβόητου δολοφόνου και να προλάβετε να δραπετεύσετε από το κρησφύγετό του. Στο δεύτερο δωμάτιο καλείστε να λύσετε το μυστήριο σχετικά με το θάνατο του ποιητή Edgar Alan Poe στη Βαλτιμόρη το 1849 αλλά και την εξαφάνιση του ντετέκτιβ που ασχολήθηκε με την υπόθεση 100 χρόνια μετά. Τέλος, στο Code Z ο πληθυσμός της γης έχει μολυνθεί από μία ασθένεια η οποία τους μετατρέπει σε ζόμπι. Είστε οι μόνοι επιζώντες και προσπαθείτε να δημιουργήσετε το αντίδοτό της. Θα τα καταφέρετε ή ο κόσμος θα καταστραφεί ολοκληρωτικά;

Ποιος θα ανακαλύψει τα μυστικά του κατακτητή του κόσμου Dr. Moriaty στο Sir Lock's House στον Πειραιά;

Στο Sir Lock's House στα Εξάρχεια οι αποστολές που καλείστε να φέρετε εις πέρας είναι, επίσης, τρεις. Στο Da Vinci: unlocked, καλείστε να λύσετε τους γρίφους και τα μυστήρια, να ερευνήσετε το έργο του Ιταλού Αναγεννησιακού εφευρέτη- ζωγράφου και να αποκαλύψετε στον κόσμο το ιερότερο μυστικό του. Στο Titanic: The Final Hour είστε επιβάτες του Τιτανικού και η αποστολή σας είναι να βοηθήσετε το πλήρωμα και τους επιβάτες και ταυτόχρονα να σωθείτε και οι ίδιοι, ενώ στο Murder on Baker Street σας ζητείται να διαλευκάνετε μια ανεξιχνίαστη δολοφονία η οποία πραγματοποιήθηκε τον 18ο αι στα προάστια του Λονδίνου.

Μια ανεξιχνίαστη δολοφονία στα προάστια του Λονδίνου παραμένει ανεξιχνίαστη στο Sir Lock's House στα Εξάρχεια

Τέλος, στο escape room του Πειραιά με τίτλο Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case θα έρθετε αντιμέτωποι με τον διαβόητο κακοποιό Dr. Moriaty, ανακαλύπτοντας τα μυστικά του για την κατάκτηση του κόσμου και βοηθώντας έτσι τον Sir Lock να αποτρέψει οποιαδήποτε κίνησή του.

Θα καταφέρετε να λύσετε το μυστήριο και να αποδράσετε με την παρέα σας από το escape room της επιλογής σας;

Tip: Στα δωμάτια του Exodus Athens αλλά και στα Sir Lock's House στα Εξάρχεια ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για να λύσετε το μυστήριο και να αποδράσετε είναι 60' (εκτός από τα Code Z στο Μαρούσι και Murder in Baker Street στα Εξάρχεια που χρειάζεστε 70'), ενώ στο Sir Lock's House στον Πειραιά 90'.

Info

  • Μαρούσι

Exodus Athens

Διονύσου15 & Ερμού, Μαρούσι

Τηλ. 215 5254200

www.exodusathens.gr

Fb page: Exodus Athens

  • Sir Lock's House Εξάρχεια

Εμμανουήλ Μπενάκη & Δερβενίων 41, Αθήνα

Τηλ. 210 3826351

www.sirlockshouse.gr

Fb page: Sir Lock's House

  • Sir Lock's House Πειραιάς

Καραΐσκου 137, Πειραιάς

Τηλ. 211 4040675

http://piraeus.sirlockshouse.gr

Fb page: Sir Lock's House Piraeus Escape Room

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"