Στις 24/10 το opening του νέου καταστήματος της H&M στην Αθήνα

Με ένα exclusive VIPparty πάρτι στις 23 Οκτωβρίου η H&M θα γιορτάσει το opening του νέου flagship καταστήματός της στο κέντρο της Αθήνας, του μεγαλύτερου H&M σε όλη τη Νότια Ευρώπη!

Το νέο «σπίτι» του διεθνούς fashion προορισμού είναι ένα νεοκλασικό, εξαώροφο κτήριο του 1904 στη συμβολή των Ερμού και Βουλής –πραγματικό στολίδι για τον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας– η έκταση του οποίου φτάνει τα 3.900 τ.μ. Στους χώρους του εκτός από τις αγαπημένες γυναικείες, αντρικές κα παιδικές collection, θα φιλοξενούνται επίσης η συλλογή Home καθώς και η σειρά μακιγιάζ Beauty.

Με αφορμή, λοιπόν, το συγκεκριμένο opening που σίγουρα θα συζητηθεί, δημιουργήθηκε και η νέα καμπάνια "H&M Stories in the City". Αγαπημένοι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz –Τάμτα, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Steve Μιλάτος, Τζωρτζίνα Λιώση, Twin Fashion– δίνουν το παρών στο βίντεο της καμπάνιας και μοιράζονται με το φανατικό (και όχι μόνο) κοινό της H&M τη δική τους fashionable ιστορία.

Πρωτότυπη, άμεση και διαδραστική η καμπάνια μας προσκαλεί να μιμηθούμε κι εμείς τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, παρουσιαστές, μοντέλα, ηθοποιούς και να μοιραστούμε μια ξεχωριστή στιγμή με το αγαπημένο μας κομμάτι –μπλουζάκι, πουκάμισο, παπούτσια, home item ή οτιδήποτε άλλο μας εκφράζει– H&M.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανεβάσουμε τη δική μας ιστορία #HMSTORIES IN THE CITY. Με αυτόν τον τρόπο, μάλιστα, παίρνουμε μέρος αυτόματα στην κλήρωση διεκδικώντας – μία δωροεπιταγή των 1.000 ευρώ, 25 διπλές προσκλήσεις για το exclusive VIPparty στις 23/10, ένα fashion outfit από τη συλλογή Balmain x H&M και 100 giftcards των 50 ευρώ.

Μέχρι τότε, απολαμβάνουμε το φθινόπωρο στην H&M, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το μποέμ στυλ με ροκ αναφορές ενώ συνδυάζει τις νέες τάσεις και τα «άκρως απαραίτητα» κομμάτια της εποχής.

Info

Εγκαίνια: 24 Οκτωβρίου, @12:00 το μεσημέρι, είσοδος ελεύθερη, Ερμού 11 & Βουλής

www.hmstories.gr

*Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"