Η μουσική απάντηση των Pussy Riot στον Τραμπ για το… αιδοίο

"Η ιδέα της δυνατής γυναικείας σεξουαλικότητας, είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε λαϊκιστή μεγαλομανή άντρα"

Η θηλυκή συμμορία της ρώσικης πανκ ροκ μουσικής σκηνής, Pussy Riot, εξοργίστηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ και όλα τα σεξιστικά σχόλια εναντίον των γυναικών και "απάντησε" με ένα τραγούδι -ύμνο στο γυναικείο αναπαραγωγικό όργανο. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Straight Outta Vagina" και πρόκειται για ένα πιασάρικο, ποπ κομμάτι με μηδενιστικούς στίχους: ‘If your vagina lands in prison / Then the world is gonna listen’ και 'Don't play stupid / Don't play dumb / Vagina's where you're really from’.

"Αν το αιδοίο σου καταλήξει στη φυλακή, τότε όλος ο κόσμος θα ακούσει" και "Μην κάνεις το χαζό, μην κάνεις τον ανόητο, το αιδοίο είναι αυτό από το οποίο προήλθες". Φορώντας τις μάσκες - σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος, η Nadya Tolokonnikova φαίνεται στο κλιπ να "στρατολογεί" ένα νέο κορίτσι στην εκκλησία και κατά τη διάρκεια του βίντεο παρελαύνουν γυναίκες σε δημόσια ουρητήρια και άντρες πάνω σε κόκκινες γόβες. Το βίντεο κλιπ τελειώνει με ένα πανό που γράφει "η πατριαρχία είναι βαρετή".  

"Αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να θεωρηθεί μια απάντηση στον Τραμο. Αλλά πιστεύω ότι η ιδέα της δυνατής γυναικείας σεξουαλικότητας, είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε λαϊκιστή μεγαλομανή άντρα. Το αιδοίο είναι μεγαλύτερο από τον Τραμπ", δήλωσε η Nadya Tolokonnikova.