Ο Τσακ Μπέρι (Johnny B. Goode) βγάζει νέο δίσκο στα 90 του

Έπειτα από 37 χρόνια "σιωπής" ο θρύλος του ροκ-εντ-ρολ θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ με τίτλο "Chuck" εντός του 2017

Έπειτα από 37 χρόνια "σιωπής" ο Τσακ Μπέρι, ο θρύλος του ροκ-εντ-ρολ, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο νέος δίσκος, που θα φέρει τον τίτλο "Chuck" θα κυκλοφορήσει εντός του 2017, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του Μπέρι.

Η είδηση έγινε γνωστή ανήμερα των γενεθλίων του Μπέρι, που σήμερα κλείνει τα 90 του. Ο συνθέτης του "Maybellene" και του "Johnny B. Goode", που πολλοί τον θεωρούν "πατέρα" του ροκ-εντ-ρολ, είχε βγάλει το τελευταίο άλμπουμ του, το "Rock It", το 1979.

Ο Τζίμι Μαρσάλα, ένας μπασίστας που συνεργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τον Μπέρι, άφησε να εννοηθεί ότι χρειάστηκε να περάσουν τόσα χρόνια προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα δουλειά του επειδή ήθελε να είναι βέβαιος ότι θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων.

Ο εκπρόσωπος του Μπέρι, ο Τζο Έντουαρντς, είπε ότι το νέο άλμπουμ θα είναι ένα "δώρο" για όλους τους πιστούς του θρύλου της ροκ. Ο Έντουαρντς διευκρίνισε ότι ο Μπέρι μάλλον έχει αποσυρθεί οριστικά από τις τουρνέ, όμως τα πάντα μπορεί να συμβούν.