Το Love Actually αποκτά sequel μετά από 14 χρόνια

Θα συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης (ή μισητής για άλλους) ταινία

Είναι μία από αυτές τις ταινίες που είτε τις λατρεύεις, είτε τις μισείς. Για όσους και όσες ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, έχουμε καλά νέα: το Love Actually αποκτά sequel!

Η συνέχεια του Love Actually θα ονομάζεται Red Nose Day και θα προβληθεί στη Βρετανία από το τηλεοπτικό δίκτυο BBC1 στις 24 Μαρτίου, η οποία έχει ανακηρυχθεί “Ημέρα της Κόκκινης Μύτης” και στο πλαίσιο αυτής διεξάγονται φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για παιδιά, ενώ στις ΗΠΑ θα προβληθεί στις 25 Μαΐου, που είναι η αντίστοιχη “Ημέρα της Κόκκινης Μύτης” στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Αν και το Red Nose Day θα είναι μικρότερο σε διάρκεια και θα προβληθεί μόνο στη μικρή οθόνη, οι fans της αυθεντικής ταινίας θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν σε αυτό τους περισσότερους από τους ηθοποιούς που αγάπησαν στους κλασικούς πλέον ρόλους τους: ο Χιου Γκραντ, ο Λίαμ Νίσον, ο Κόλιν Φερθ, η Κίρα Νάιτλι, ο Μπιλ Νάι και ο Ρόουαν Άτκινσον είναι μεταξύ αυτών που επιστρέφουν στο sequel.

Αντίθετα, σε αυτό δεν θα δούμε την Έμμα Τόμπσον, γεγονός που ίσως να σχετίζεται με τον θάνατο του Άλαν Ρίκμαν τον περασμένο μήνα, ο οποίος έπαιζε στο Love Actually τον άπιστο σύζυγό της.

“Ποτέ δε θα φανταζόμουν να γράψω ένα sequel του Love Actually, αλλά σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να κάνω δέκα λεπτά για να δω πώς κατέληξαν όλοι. Ποιος γέρασε καλύτερα;”, δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρίτσαρντ Κέρτις, προσθέτοντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που τόσοι πολλοί από τους ηθοποιούς είναι εδώ και μπόρεσαν να λάβουν μέρος, και σίγουρα θα είναι μία στιγμή νοσταλγίας όταν θα συναντηθούν ξανά και θα παίξουν και πάλι τους χαρακτήρες τους μετά από 14 χρόνια”.