Ο Νίκολας Κέιτζ και πάλι στη μεγάλη οθόνη

Με νέα ταινία επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο διάσημος ηθοποιός, Νίκολας Κέιτζ. Πρόκειται για το θρίλερ «Εκδίκηση: Μία ιστορία αγάπης», τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο στην Ατλάντα.

Οι διεθνείς πωλήσεις της ταινίας θα ξεκινήσουν αυτήν την εβδομάδα από την εταιρεία παραγωγής «Χάνιμπολ Κλάσικ», στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, όπως επισημαίνει το Variety. 

Παραγωγοί της νέας ταινίας θρίλερ θα είναι ο Ρίτσαρντ Ριόντα Ντελ Κάστρο από την Χάνιμπολ Κλάσικ και ο Μάικλ Μέντελσον από την Patriot Pictures, ενώ την εκτέλεση της παραγωγής θα έχει η Πατρίτσια Έμπερλ.

Ο Χάρολντ Μπέκερ θα σκηνοθετήσει το σενάριο που έγραψε ο Τζον Μάκβιτς, που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Τζόις Κάρολ Όουτς, «Βιασμός: Μια ιστορία αγάπης», που κυκλοφόρησε το 2003.

Η ιστορία αφορά το θύμα ενός ομαδικού βιασμού. Οι βιαστές άφησαν το θύμα τους, μια 30χρονη γυναίκα και single μητέρα ενός κοριτσιού στο πάρκο όπου της επιτέθηκαν, πιστεύοντας ότι είναι νεκρή. Στο έγκλημα ήταν μάρτυρας η κόρη της 30χρονης. Ένας αστυνομικός και βετεράνος του πολέμου στον Κόλπο γίνεται ο απροσδόκητος σύμμαχος του θύματος, στο κυνήγι της εκδίκησης.