Συνεχίζεται το σίριαλ για το εάν θα είναι ο Ίντρις Έλμπα ο νέος 007

Συνεχίζεται το σίριαλ για το εάν θα είναι ο Idris Elba (Ίντρις Έλμπα) ο επόμενος James Bond (Τζέιμς Μποντ). Στη διάρκεια της συνέντευξης για την προώθηση της ταινίας του Cary Fukunaga (Κάρι Φουκουνάγκα) «Beasts of No Nation» ο Elba είπε ότι αν ποτέ είναι ανάμεσα στου ηθοποιούς που θα διεκδικήσει το ρόλο του James Bond, θα πρέπει να ευχαριστήσει τους οπαδούς του γι αυτό.

«Ο κόσμος θέλει να μάθει εάν υπάρχει κάποια σύνδεση όλων αυτών, το μόνο πράγμα που έχω ακούσει είναι ότι "θα ήσουν ένας σπουδαίος James Bond!"», δήλωσε ο Elba στο Variety στα μέσα Αυγούστου. «Αν αυτό συμβεί, θα είναι η απόδειξη ότι οι άνθρωποι συνδέονται μεταξύ τους. Αν κανείς θέλει κάτι, τότε μπορεί και να το κάνει να συμβεί», είπε.

Διαβάστε ΕΔΩ: My name is Bond... Ποιος θα είναι ο επόμενος 007;

Η επόμενη ταινία του πράκτορα 007, της Sony Pictures, «Spectre», θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους, στις 6 Νοεμβρίου, με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig (Ντάνιελ Κρεγκ) και η εταιρεία ευελπιστεί να πείσει τον ηθοποιό να υπογράψει για μία ακόμα ταινία, με τον Elba να διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο επόμενος Bond. «Είναι όλα φήμες», δήλωσε ο Elba. «Δεν μιλάω με τους ανθρώπους του James Bond».

Οι δηλώσεις του Elba έγιναν πριν δημοσιευθούν αυτά που είπε ο συγγραφέας της επόμενης ταινίας του 007 Anthony Horowitz (Άντονι Χόροβιτς) ο οποίος υποστήριξε ότι ο Idris Elba είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός, αλλά ο ίδιος θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιον άλλο μαύρο ηθοποιό που θα ενσάρκωνε τον ρόλο καλύτερα. Στη συνέχεια ο Βρετανός συγγραφέας προσπάθησε μέσω Twitter να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας: «Είμαι συγγραφέας και όχι σκηνοθέτης, οπότε τι ξέρω!».

Πάντως ο Elba είπε ότι εάν ποτέ του προταθεί να ενσαρκώσει τον πράκτορα 007 θα το κάνει. «Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Αλλά ποιος ξέρει. Έχω σταματήσει να κάνω δηλώσεις γι αυτό το θέμα. Δεν θα έπρεπε να απαντήσω στο ερώτημα αυτό, ούτε σε σας».