Περιπέτεια στο Αιγαίο: Νέα ελληνική ταινία, διεθνούς συμπαραγωγής

Η Περιπέτεια στο Αιγαίο είναι ​μια ​ ​ελληνική ταινία διεθνούς συμπαραγωγής, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο Jarkko Hentula και η φινλανδική εταιρεία παραγωγής Yellow Group, σε συμπαραγωγή με την Λιλέτ Μπόταση και την ελληνική εταιρεία παραγωγής Inkas Films.

Η ταινία πραγματοποιείται σε συμπαραγωγή με τον ΟΤΕ ΤV και με την επιδότηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.) και του Φινλανδικού Κέντρου Κινηματογράφου (F.F.F.), και την υποστήριξη του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρο.

​Στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, οι ξέγνοιαστες διακοπές μιας οικογένειας εξελίσσονται απρόσμενα σε ένα περιπετειώδες κυνήγι θησαυρού που θα φέρει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά και θα γεννήσει ένα νέο έρωτα. Μια διασκεδαστική περιπέτεια με πλειάδα γνωστών Ελλήνων ηθοποιών, δοσμένη με χιούμορ, από τον καταξιωμένο Φινλανδό σκηνοθέτη Taavi Vartia.

Το δημοφιλές ελληνικό καστ αποτελούν η  Ιφιγένεια Τζόλα, που έχει παίξει στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Το Νησί, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου