Στην παραλία με το μωράκι: oργανωθείτε με τα απαραίτητα.

Τo καλοκαίρι είναι εδώ η παραλία είναι τόσο ελκυστική και εσείς πηγαίνετε μπάνιο με το παιδάκι σας. Πως όμως θα εξασφαλίσετε ότι και εσείς και το μωρό σας, θα απολαύσετε την ημέρα στην θάλασσα ; Σίγουρα οι ανάγκες των μωρών μπορεί να είναι ανεξάντλητες, μην πανικοβάλλεστε όμως! Σκεφτείτε τα απολύτως απαραίτητα όπως το φαγητό του, η τουαλέτα του, η προστασία του και φυσικά η ψυχαγωγία του. Έχοντας προνοήσει επαρκώς για όλα αυτά, τίποτα δεν θα σας χαλάσει την ημέρα.

Δείτε μερικά αξεσουάρ που θα σας εξασφαλίσουν ευκολία σε καταστάσεις άμεσης ανάγκης!

Το φαγητό: εάν ακόμα θηλάζετε το θέμα του φαγητού είναι ακόμα πιο εύκολο, αφού το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ήσυχο σημείο. Αν το μωράκι σας είναι στη φάση που καταναλώνει στερεά τροφή, προμηθευτείτε με αξεσουάρ μεταφοράς φαγητού και δώστε βάση στην εργονομία ώστε να μη καταλαμβάνουν πολύ χώρο και βάρος. Περισσότερα αξεσουάρ φαγητού θα βρείτε εδώ.

Η τουαλέτα: όσο δύσκολο και να είναι η αλλαγή μιας πάνας καθώς βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο, προμηθευτείτε με τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα σας διευκολύνουν. Ανάμεσα σε αυτά είναι φυσικά οι πάνες ή ένα φορητό γιογιό, ειδικές σακουλίτσες κατάλληλες και για ταξίδια, και τα μαντιλάκια καθαρισμού.

Η προστασία: το μωράκι σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην έκθεση του στον ήλιο. Προτιμήστε ανάλαφρα βαμβακερά ρουχαλάκια που σκεπάζουν επαρκώς τα χέρια και τα πόδια του. Αν προτίθεστε να βουτήξετε στην θάλασσα μαζί του, μην αμελήσετε την χρήση σωσιβίου, ακόμα και αν έχετε το μωρό στην αγκαλιά σας. Φυσικά το καπέλο και το αντηλιακό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προστασίας του στην παραλία.

Το παιχνίδι: ακόμα και αν είναι πολύ μωρό, χρειάζεται κάποιες ώρες απασχόλησης και ψυχαγωγίας όσο είστε στην παραλία. Πάρτε μαζί σας το αγαπημένο του αντικείμενο που θα ελκύει την προσοχή του και του προσφέρει χαρά. Με αυτό τον τρόπο, ο χρόνος στην θάλασσα περνάει πιο ευχάριστα όχι μόνο για το μωρό αλλά και για εσάς!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα αξεσουάρ, παιχνίδια και παιδικά ρουχαλάκια στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.baby.gr!