Το Μ8 φέρνει νησιωτική αύρα στο Κολωνάκι

Το εστιατόριο cafe - bar σημείο αναφοράς, πλέον, για τον πεζόδρομο της Μηλιώνη

Οδηγός Αθήνα

Από τον Οκτώβριο του 2015 ο πεζόδρομος της Μηλιώνη στο Κολωνάκι απέκτησε και πάλι το δικό του στέκι.

Το Μ8 είναι ένα restaurant - bar cafe που φέρνει στην πόλη νησιωτική αύρα με τον εντυπωσιακό διάκοσμό του και μας καλεί να το επισκεφτούμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

m8_3_edited

Minimal αισθητική και μοντέρνες πινελιές συνδυάζονται σε έναν προσεγμένο χώρο που έχει βάλει ως σκοπό του να μας κακομάθει με τις υπηρεσίες του. Δυνατό χαρτί του η κουζίνα του, με τον σεφ Άρη Κλωνάρη να δημιουργεί εμπνευσμένα πιάτα της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας.

m8_6_edited

Συνδυάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας έξυπνα μεταξύ τους, όλα τα πιάτα του είναι φρεσκομαγειρεμένα την ώρα της παραγγελίας σας.

Σημεία αναφοράς του καταλόγου οι ποικιλίες θαλασσινών, το πλούσιο και ζουμερό M8 burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, ο σολομός Teriyaki και τα διάφορα εκλεκτά φιλέτα.

m8_7_edited

Στα ατού του, επίσης, και η άκρως ενημερωμένη wine list με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό και το διεθνή (Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) αμπελώνα.

Το βράδυ προτιμάται από το stylish κοινό της περιοχής, και όχι μόνο, για ένα ποτό ή cocktail –επιλέξτε κάποια από τις προτάσεις των Μ8 signature cocktails ή το κλασικό της προτίμησής σας– συνοδεία lounge, jazz, soul κ.α. μουσικών επιλογών.

m8_8_edited

Τέλος, μπορείτε να ξεκινήσετε, επίσης, δυναμικά την ημέρα σας στο Μ8 διαλέγοντας αρωματικό καφέ και κάποιο από τα πλούσια και χορταστικά πρωινά του –fitness, κλασικό, χωριάτικο.

m8_10_edited

m8_11_edited

m8_14_edited

m8_15_edited

m8_17_edited

m8_2_edited

Tip

Διαθέτει fixed menus (ανανεώνονται ανά εποχή) στα 23 ευρώ / άτομο με κρασί, τα οποία συμπεριλαμβάνουν επιλογές από ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό. Επίσης, θα βρείτε και ειδικά διαμορφωμένα παιδικά μενού.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 09.00-01.00

Μηλιώνη 8, Κολωνάκι

Τηλ. 210 3643388

m8-athens.com

Fb page: M8.Kolonaki

Instagram: m8_kolonaki

katoFasa_Article_Athens