Χειροποίητο σουβλάκι από την Αμφιλοχία στο Βεάκη 56 στο Περιστέρι

Ζουμερό, γευστικό και ποιοτικό στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της περιοχής

 

Για ζουμερό, γευστικό και πάνω απ' όλα ποιοτικό σουβλάκι στο Περιστέρι ο προορισμός είναι ένας: Βεάκη 56. Με όνομα εμπνευσμένο από τον αριθμό και την οδό όπου εντοπίζεται –πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής– το Βεάκη 56 δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, τις αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες αλλά και τις σπιτικές γεύσεις που θυμίζουν χωριό.

Τα κρέατα, το λάδι και το τυρί προέρχονται από την Αμφιλοχία (τόπος καταγωγής των ιδιοκτητών), τα κοτόπουλα από την Άρτα, οι πατάτες κόβονται σπιτικά στο χώρο του ψητοπωλείου και τα λαχανικά προέρχονται από επιλεγμένους, Έλληνες παραγωγούς.

Συνώνυμο με το μαγαζί το χειροποίητο, χοιρινό καλαμάκι του, ενώ στις προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε το κεμπάπ ή μπιφτέκι γεμιστό με γραβιέρα Αμφιλοχίας, το χωριάτικο λουκάνικο, η ψητή γραβιέρα Αμφιλοχίας και ο χοιρινός γύρος.

Διαθέτει υπηρεσία delivery καθημερινά 12.00-02.00.

Tip: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την παραγγελία σας μέσα από το site ή το ομώνυμο app (Veaki56) του ψητοπωλείου.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 12.00-03.00

Τιμές: Από 2,20 ευρώ (τυλιχτό), από 7,20 ευρώ (μερίδα)

Αιμιλίου Βεάκη 56, Περιστέρι

Τηλ. 210 5746626

www.veaki56.gr

Fb page: Veaki 56

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"