Το Κτήμα Χατζηδάκη πάει... Mono Restaurant

12:54 |

Το Κτήμα Χατζηδάκη πάει... Mono Restaurant

Το Mono Restaurant υποδέχεται το Κτήμα Χατζηδάκη και μας το συστήνει μέσα από ένα ελκυστικό μενού που παντρεύεται άψογα με αντιπροσωπευτικές ποικιλίες της Σαντορίνης.

Το ραντεβού δίνεται στις 21 Φεβρουαρίου στο αγαπημένο εστιατόριο που συναντάμε σε απόσταση αναπνοής από την Μητρόπολη.

Η γευσιγνωσία ξεκινάει με ζεστό taleggio με ντοματίνια Σαντορίνης κονφί και σαλάτα με endive και πετιμέζι από ρόδι το οποίο θα ταιριάξει ιδανικά με ροζέ Χατζηδάκης 2014 (Βουδόματο-Μανδηλαριά).

Η συνέχεια «γράφεται» με σκουμπρί κονφί με ταρτάρ από αγγούρι και λεμόνι τουρσί με «σύντροφο» Σαντορίνη 2015 (Ασύρτικο).

Κριθατρότο με καραβίδες, κολοκύθι και παλαιωμένη γραβιέρα Νάξου παρέα με Νυχτέρι 2014 (Ασύρτικο), κόντρα μόσχου σχάρας με πιπέρι σετσουάν, πουρέ πατάτας και σάλτσα καπνιστής ντομάτας με Μαυροτράγανο του 2012 και για το τέλος τάρτα σοκολάτας με καραμέλα γάλακτος άψογα συνοδευμένη από Vinsanto 2013.

*κόστος συμμετοχής: €45/άτομο

Πληροφορίες
Μπενιζέλου Παλαιολόγου 4Γ, Αθήνα
Τηλ. 2103226711
www.monorestaurant.gr

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.