Cho Cho San, για πολυασιατικές γεύσεις στη Δροσιά

Πιάτα από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα και την Ταϊλάνδη στο τραπέζι σας

Ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ασία είναι έτοιμο να ξεκινήσει μόλις περάσετε την πόρτα του Cho Cho San, στη Δροσιά.

Με όνομα που σημαίνει Madame Butterfly, ο άνετος χώρος του, με το λευκό χρώμα και το ανοιχτόχρωμο ξύλο να επικρατούν αλλά και τις διακριτικές ασιατικές λεπτομέρειες να «ταράσσουν» τον ήρεμο αυτό συνδυασμό, είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί για να σας συστήσει στο πολυασιατικό μενού του.

Πιάτα από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα και την Ταϊλάνδη αναμειγνύονται σε έναν κατάλογο άκρως ενημερωμένο, που σίγουρα θα κινήσει το ενδιαφέρον σας. Πιτάκια chizu basket με πλούσια γέμιση από τυρί κρέμα και καβούρι, παρέα με μια ανάλαφρη σαλάτα με noodles, γαρίδες, κολοκύθι, πιπεριές και μάνγκο, πιατέλα με sushi με προτάσεις από την ενδιαφέρουσα σειρά των Signature –ξεχωρίζουν τα Philadelphia Uramaki με καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα και κάστανο– είναι κάποιες από τις προτάσεις του καταλόγου που σίγουρα θα σας βάλουν σε πειρασμό.

Το «καμάρι» του Cho Cho San, σούσι από μαύρο ρύζι με πουρέ σολομού και από πάνω ξεροψημένο κανταΐφι, αδιαμφισβήτητα στις επιλογές που δεν πρέπει να χάσετε! Ολόφρεσκος τόνος και χειρουργικά κομμένος σολομός στα must πιάτα, μαζί με την καυτερή atsui σούπα με μοσχάρι, λαχανικά και αυγό για τους πιο... ριψοκίνδυνους!

Στις best seller προτάσεις των κυρίως το κορεάτικο μοσχαράκι, που σερβίρεται καυτό πάνω σε μαντεμένια πλάκα και ο πολύ σωστά ψημένος σολομός. Αξίζει να δοκιμάσετε, επίσης, ένα πιάτο με noodles και ρύζι, όπως το Thai Pineapple ή αλλιώς τηγανητό ρύζι με γαρίδες, γάλα καρύδας και κάρυ.

Tip: Στα συν τα cocktails και η ενημερωμένη λίστα κρασιών, όλα σε πολύ καλές τιμές.

Info

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 17.00-00.00, Σάββατο- Κυριακή: 13.00-00.00

Τιμές: Από 20 ευρώ/ άτομο

Πευκών 17 & Πετρίτη, Δροσιά

Τηλ. 210 6228484

www.chochosan.gr

Fb page: CHO CHO SAN Drosia

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"