Νέο, υπόγειο κουτούκι για το Αγροτικόν στο Περιστέρι

Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή live βραδιές με ρεμπέτικη και παραδοσιακή μουσική

Όλοι μας έχουμε συνδέσει το όνομα του Αγροτικόν στο Περιστέρι με τα φθηνά ποτά και τους γευστικούς του μεζέδες. Μετρώντας τέσσερα χρόνια λειτουργίας, αποτελεί πλέον σταθερή αξία για τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, καθώς πολύ εύκολα χαρακτηρίζεται στέκι από την πρώτη κιόλας στιγμής που κάποιος θα το επισκεφτεί.

Το αγαπημένο για την φιλική ατμόσφαιρα και το χαλαρό του περιβάλλον καφενείο- μεζεδοπωλείο, λοιπόν, λίγο πριν φύγει το 2016 ανακαινίστηκε και απέκτησε ακόμη μία προσθήκη. Το υπόγειο κουτούκι του, το οποίο λειτουργεί μόνο βραδινές ώρες και αποτελεί ιδανική επιλογή για παρεΐστικες στιγμές με ζωντανή ρεμπέτικη και παραδοσιακή μουσική κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Ο κύριος χώρος του Αγροτικόν φέρει μικρές ανανεώσεις, καθώς η κουζίνα του πλέον είναι ανοιχτή προς το κοινό, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την διαδικασία παρασκευής της παραγγελίας μας.

Στις σταθερές της αξίες παραμένουν παραδοσιακές γεύσεις όπως τα κεφτεδάκια και το λουκάνικο, ενώ στις αγαπημένες επιλογές του κοινού συγκαταλέγονται και πιο μοντέρνες προτάσεις όπως σαγανάκι με κουάκερ και μέλι, μπιφτεκάκια με μήλο και παρμεζάνα, φάβα με σύγκλινο και καραμελωμένο κρεμμύδι, σιουφιχτά με μανιτάρια και παλαιωμένη γραβιέρα και σφέλα σαγανάκι με μαρμελάδα ντομάτας. Στις νέες αφίξεις του καταλόγου τα πιάτα ημέρας κάθε Σάββατο και Κυριακή όπως ο κόκορας με χυλοπίτες, οι πανσέτες φούρνου και το μοσχαράκι στην κατσαρόλα.

Όλα συνοδεύονται ιδανικά με αυθεντική ρακή από την Κρήτη, τσίπουρο Τυρνάβου, χύμα βιολογικό κρασί ή με κάποιο από τα εμφιαλωμένα ούζα και τσίπουρα. Στο Αγροτικόν σερβίρεται, επίσης, αρωματικό ρακόμελο αλλά και straight ποτά για όσους δεν δηλώνετε τόσο παραδοσιακοί.

Σημείο αναφοράς για το Αγροτικόν συνεχίζουν να αποτελούν και τα κυριακάτικα, μεσημεριανά lives με την ρεμπέτικη μουσική, κατά την διάρκεια των οποίων στην κυριολεξία επικρατεί το αδιαχώρητο.

Με φιλική ατμόσφαιρα και χαλαρό περιβάλλον, το Αγροτικόν αποτελεί ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για άκρως παρεΐστικες στιγμές με μεζέ και ποτό.

Πληροφορίες

Καρπενησίου 52, Περιστέρι

Τηλ. 210 5729629

Fb page: Agrotikon (Αγροτικόν)

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"