Mια άκρως αμερικάνικη εμπειρία σας περιμένει στο Brooklyn

Ζουμερά burgers, μεξικάνικα burritos και απολαυστικά pancakes σας βάζουν σε πειρασμό

Ίσως το μόνο μέρος στην πόλη που πραγματικά σας μεταφέρει στο Brooklyn. Πρόκειται για ένα στέκι με το πολύχρωμο graffiti στο ταβάνι του να σας καλωσορίζει στην γνήσια αμερικανιά που θα ζήσετε εδώ. Το γνωρίσαμε στο Χαλάνδρι, αλλά εδώ και τρεις μήνες περίπου το συναντάμε στο Μενίδι, με ακριβώς ίδια φιλοσοφία.

Η κουζίνα χαρακτηρίζεται new american, με burgers, μεξικάνικα πιάτα και πληθώρα σε ορεκτικά και σαλάτες, καθώς και γλυκά, να απαρτίζουν ένα πλήρες μενού για όλες τις ώρες.

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές στις επιλογές του κοινού τα ζουμερά burgers του, τα οποία στην κυριολεξία κάνουν πάταγο. Οι λάτρεις των spicy γεύσεων προτιμήστε το Real Hot με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, νοτμάτα, τσένταρ, onion rings, mayo σος, τσίλι σος και iceberg ενώ οι πιο εκλεκτικοί στις γεύσεις το Blue Mushroom με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μανιτάρια σοτέ, μπέικον, ρόκα και blue cheese σος.

Στις πιο διαδεδομένες επιλογές του καταλόγου το Jacks Grill με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τσένταρ, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια, μπέικον, iceberg, Jack Daniels και Brooklyn σος, καθώς και το Egg Project με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τηγανητό αυγό, μπέικον, ντομάτα, τσένταρ, iceberg και Brooklyn σος.

Για τους δυνατούς μπεργκεράδες υπάρχουν δύο επιλογές με διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, οι οποίες στην κυριολεξία θα δοκιμάσουν τις... αντοχές σας! Πιο light επιλογή το The Snitch με σνίτσελ κοτόπουλου, μοτσαρέλα, σπασμένα Doritos, διπλό μπέικον, ντομάτα, ρόκα, Brooklyn mayo.

Από την κουζίνα αναδύονται, επίσης, δελεαστικές μυρωδιές μεξικάνικων πιάτων όπως τα burritos με γέμιση από σοταρισμένα λαχανικά, μπέικον, bbq σος, ντομάτα, τσένταρ και κρέας της επιλογής σας και οι quesadillas με γέμιση τριών τυριών, τραγανό μπέικον, ντομάτα και Jack Daniels σος.

Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η εμπειρία σας στο Brooklyn συνοδέψτε με απολαυστικό milkshake σε διάφορες γεύσεις (με ή χωρίς παγωτό) και δοκιμάστε οπωσδήποτε τα κολασμένα pancakes με μπισκότο oreo.

Tip: Για να μην λερωθείτε όση ώρα απολαμβάνετε το burger σας, στο Brooklyn μοιράζουν γάντια μιας χρήσης.

Πληροφορίες

Πάρνηθος 183, Αχαρναί

Τηλ. 210 2448244

Fb page: Brooklyn, The Taste Factory

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"