Juicy Grill, burgers για αυστηρούς καλοφαγάδες στο Χολαργό

Από τα πιο φημισμένα και καθιερωμένα μπεργκεράδικα στην πόλη

Εντοπίζεται στο Χολαργό και δημιουργήθηκε με σκοπό να σας προσφέρει γευστικές προτάσεις, και κατ' επέκταση ευχαρίστηση και χαρά. Κατάφερε να κερδίσει το κοινό και να καθιερωθεί τόσο σαν στέκι, όσο και ως αφορμή για να βρεθεί κάποιος στη συγκεκριμένη περιοχή πολύ εύκολα, καθώς η έμφαση στην ποιότητα δεν άφηνε άλλα περιθώρια.

Ο λόγος φυσικά για το Juicy Grill, ένα από τα πιο φημισμένα και καθιερωμένα πλέον στη συνείδησή μας κάθε φορά που θέλουμε να γευτούμε ένα ζουμερό burger, μπεργκεράδικα στην πόλη.

'Ετσι, ζουμερά burgers από ποιοτικό και επιλεγμένο κρέας, σπιτικές σάλτσες, εκλεκτά steaks, δροσερές σαλάτες και φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες σας βάζουν σε πειρασμό, ουκ ολίγες φορές. Το ψωμάκι του burger είναι είτε brioche (ολόφρεσκο ημέρας) είτε bagel (εισαγωγής από το εξωτερικό) για να προτιμήσετε εκείνο της αρεσκείας σας και να επιλέξετε τον συνδυασμό που θα σας κάνει να γλείφετε ακόμη και τα δάχτυλά σας.

Τα Ari Gold (μπιφτέκι μοσχάρι, σοταρισμένα μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια, iceberg, ντομάτα, κατσικίσιο τυρί, aioli mayo), Sopranos (μπιφτέκι μοσχάρι, μοτσαρέλα, pastrami, spicy coleslaw, μουστάρδα, dijon), Blue cheese- Portobello (μπιφτέκι μοσχάρι, ψητό κρεμμύδι, μανιτάρι portobello, τυρί blue cheese, homemade BBQ sauce), Matador (μπιφτέκι μοσχάρι, προσούτο, chorizo λουκάνικο, τυρί manchego, hot relish) θα κάνουν την επιλογή σας σίγουρα μια δύσκολη υπόθεση.

Μην παραλείψετε να συνοδεύσετε με ψητό καλαμπόκι (βούτυρο και χοντρό αλάτι) και τηγανητές πατάτες με τσένταρ και μπέικον.

Tip: Δοκιμάστε οπωσδήποτε κάποια από τα λαχταριστά γλυκά του.

Info

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 13.30-00.00

Τιμές: Από 8 ευρώ/ burger

Κεραμεικού 2, Χολαργός

Τηλ. 215 5203201

www.juicygrill.gr

Fb page: Juicy Grill

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"