Στέκια για φθηνό και καλό φαγητό στην Αθήνα

Ποιος είπε ότι το οικονομικό φαγητό συνεπάγεται απαραίτητα κακή ποιότητα; Επιλέξαμε 10 από τις αγαπημένες μας ταβέρνες και μαγειρεία στην πόλη που αποδεικνύουν πως η κρίση έχει στρέψει τα φώτα σε γευστικά στέκια που υπηρετούν την απλότητα και διατηρούν τις τιμές χαμηλά.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Φυσικά υπάρχουν αρκετά ακόμα (κι αυτό είναι αισιόδοξο) και επιφυλασσόμαστε να σας τα παρουσιάσουμε. Για αρχή εντοπίστε μαζί μας δέκα σημεία στην πόλη που μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας από €10 ή και λιγότερο.

Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα

Το πρώτο αυθεντικό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα έκανε την εμφάνιση του τον Αύγουστο του 2013, στο κεντρικότερο και δημοφιλέστερο hot spot των Αθηνών, την Πλατεία Αγ. Ειρήνης. Μάθετε γιατί αυτό είναι το νέο σας στέκι εδώ.

Κοτόπουλα Βαλσαμάκης

Αποτελεί μια από τις πιο παραδοσιακές γαστρονομικές γωνιές του κοσμικού Κολωνακίου. Ακριβώς απέναντι από την κεντρική πλατεία, τα κοτόπουλα που ψήνονται στη σούβλα θα κινητοποιήσουν το βλέμμα, αλλά και τη μύτη σας. Τα κοτόπουλα Βαλσαμάκης φημίζονται, από το 1963, για τα νόστιμα και φρέσκα κρέατα, τις προσιτές τιμές και την απλότητα.  Περισσότερα για τα Κοτόπουλα Βαλσαμάκης εδώ.